Miért sírhat a kisfiam minden este, mikor le kell feküdnie?
Esetleg estimese? Simogatas? Nem lehet,hogy a sotettol fel? Kapcsolj neki ejjeli lampat?! Este esetleg mast eszik ,mint napkozben? Hasa?
Mas nem jut eszembe...
Nálunk is ez volt 1 éves kora körül, aztán átállt a napi egyszeri alvásra. Úgy sikerült lefárasztania magát estére annyira, hogy fürdés és evés után gyakorlatilag elájult. :)
Azt még nem próbáltátok, hogy ilyenkor pl. a szoptatós párnán az öletekbe veszitek, és tévézhet veletek egy kicsit? Az enyém mindig bealudt a reklámokon 3 perc alatt, és le is kötötte annyira a tévé, hogy "elfelejtett" sírni.
Esetleg próbáld itatni, teával, lehet, hogy szomjas még vacsi után.
Vagy nem a fogai mocoroghatnak?
Remélem hamarosan jobb lesz a helyzet, kitartás!
Esti mesével még nem próbálkoztam,de a simizés nem használ,lámpája világít,mert arra már gondoltam én is, hogy fél a sötéttől…
Arra már én is gondoltam,hogy az egyszeri alvásra átállás jön, de napközben is elfárad annyira, hogy elalszik…Viszont a tévé nem köti le és inni is adok neki, persze!
Hát nem tudom,de remélem jobb lesz, mert napi 12-04 órát dolgozom és nincs erőm már este…
Köszönöm a válaszokat, jó ötleteket adtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!