Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Két teenager fiú, közös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két teenager fiú, közös takaró alatt mit csinálhatott?

Figyelt kérdés
Benyitottam a szobába és közös takaró volt rajtuk, nem voltak olyan pózba meg semmi, csak azt láttam, hogy legalább félmeztelenek, betakarózva, és közbe ment egy film. Oké, de azért ez mégis olyan fura, nem ?
máj. 24. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
43 - edzések után rendszeressé vált, hogy este a tusolóban közös verés, versenyre verés, úgy csapatostól és rohadtul nem zavartatta magát senki, kivéve azt az egy srácot. az kijelentette, hogy ő tuti nem, de a többi benne volt. és aztán nyilván nem egyformán, de volt akinél ment az egymásnak verés is egy idő után, és a legmerészebb 2 páros volt, náluk megesett, hogy az egyik térdelt is ... De az a vicc, hogy ez nekik egy poén volt, utána jót röhögtek, és ugyanúgy csajoztak tovább, szóval ez csak oda szólt az edzések utánra :) És tudtommal egyik se foglalkozott fiúkkal, mitán kikerültek az egyesületből, ma már többnek is kisgyereke, felesége van. de 15-17 évesen meg nyomták a dolgot. hát érdekes ...
máj. 30. 16:50
 52/84 anonim ***** válasza:
68%

Na azért sajnos nem olyan szép a helyzet, mint azt itt páran leírják. ne felejtsük el, hol élünk. Hiába Budapest, a mai napig is akadnak olyan munkahelyek, foglalkozások, ahol nem tárik meg a melegeket és akármilyen kamuindokkal azonnali kirúgás van, ha kiderül. Ugyanígy volt válogatott sporttársam, ő is azonnal repült, még az se zsámított, hogy jó eredményei voltak, egyszerűen nem tűrték meg. Sorolhatnám, tanár ismerősről is tudok, de mondjuk ez valószínű már a mostani fidesz által kreált mesterséges hiszti eredménye. De attól még tény, hogy kirúgták "szakmai alkalmatlanség" miatt.

Szóval nagyon szép, hogy mindenki elfogadóbb állítólag, de bizony a mai napig is vannak kemény esetek, amelyeket az ember el se hinne, ha nem saját maga látná, tapasztalná. Nem kell agyonverésre gondolni, sokkal finomabb módszerekkel tesznek keresztbe.

máj. 30. 16:53
 53/84 anonim ***** válasza:
47# Én elsősorban szabadelvű vagyok, európai és demokrata. Igenis, ma már a magyarság szitokszó lett Európában, a Fidesznek köszönhetően. Én annyiban vagyok magyar, amennyiben az egy nem kirekesztő, gyűlölkődő, megbélyegző népség. Ha mégis olyan, akkor inkább passzolom a dolgot..
máj. 30. 16:58
 54/84 anonim ***** válasza:
52) nem tagadom, biztos van akit amiatt rugtak ki, de jopar kozeli ismerosomet, akik nyíltan melegek, biszexek ugyanugy dolgoznak. A volt HITTAN tanarom biszex, megis meg mindig tanit.
máj. 30. 17:00
 55/84 anonim ***** válasza:
100%
51# Mert biszexek.. Feleség, gyerek mellett is ugyanúgy pasizhatnak, a kettő nem zárja ki egymást. Nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek fiúként fiatalon vannak fiús kalandjai, majd felnőttként hirtelen heteróvá tér és csak a punci. Ilyen még a mesében sincs...
máj. 30. 17:05
 56/84 anonim ***** válasza:
Pontosan, most is volt itt egy olyan sztori, hogy tinikent szopta (lehet volt tobb is) a szobatarsa kb fel evig, raeroltte magat egy meleg fiu. Erre utana elte a hetero eletet, es most csak elojott, hogy ujra kívánja... Es ebben a sztoriban raadasul nem is teljesen onszantabol tortentek a fius dolgok, megis most ujra akarja elni. Errol beszelek, akk ezeket csinálta, azok ujra kivanni fogjak, lehet akkor csak kivertek, leszoptak egymast, most meg tobbet akarnak majd.
máj. 30. 17:11
 57/84 anonim ***** válasza:

A magyart mikor tartottak magával egyenrangúnak a "nagyra-becsült" nyugat?!

Mi állítottuk meg a tatárt, évszázadokig feltartóztattuk a törököt, és mit kaptunk cserébe? Bár ne tettük volna, és hagytuk volna rokonainknak, hogy lerohanják a "szeretett"nyugatot. A magyart mindig utálták ott, mert félnek tőlünk!

Sorolhatnám, hogy ki a kirekesztő, ki hol van Európában és mióta, meg hogy ki mit köszönhet a másiknak. De ez egyrészt nem ide tartozik, másrészt hosszú lenne a sor. Ha nem ismered a történelmet és a földrajzt, akkor inkább hanyagolt ezt a témát... :)

máj. 30. 17:15
 58/84 anonim ***** válasza:

55

hát látod, hogy van ... dehogy voltak biszexek, és pont erről bezséltünk, hogy kár rájuk húzni valamilyen címkét, mert hülyeség. ez ott és akkor kamaszként működött, aztán annyi, szerintem ők se emlékeznek már rá.

és ráadásul 2 ilyen csapatról tudok, azért az 32 fiú, hát csak nem volt mindegyik biszex. és akkor még a nyári edzőtáborokról nem bezséltem, ahol hagyjuk is ... a képzeletedre bízom, mi ment, amikor egy ágyban aludtak kettesével. és még szivatásként, fogadásból is mentek ilyesmik. én nem gondolom, hogy meleg lett volna bármelyik, viszont a többségét ismerem a mai napig, és kiröhögnének, ha egyáltalán szóba hoznám vagy biszexnek neveznének, annyira baszurd. azért a kamaszkor más ilyen szempontból.

azt is tudom, hogy ez nem mindenhol működik, de egy többszáz fős kamaszfiúkból álló egyesületben, táborban stb bizony megesnek dolgok.

Hops, akkor is a punci érdekelte őket, szóval van itt valami tévedés! A zuhanyzós dolgok mentek poénként, de aztán már kifele a punci volt a téma és pontosan tudta mindenki, melyikünk melyik csajra hajtott.

máj. 30. 17:17
 59/84 anonim ***** válasza:

Csak az a baj, hogy ennek az utálatnak mind a mai napig is bőven biztosítjuk az alapját. hasonlíts össze csak egy osztrák vagy magyar felfogást. dánról már nem is beszélek, mert fényévekre vannak. szóval nem annyira véletlen ez.

a legszomorúbb az egészben, hogy a ténylegesen nyitott, értelmes fiatalok meg húznak ki, ahogy tudnak, már nem csak egyetemre és aztán örökre, de egy réteg méár középiskolába is. már aki megteheti, de nincsenek kevesen. vagy hallgass meg egy riportot a végzés egyetemistákkal, amikor elmondják, hogy 10-ből 9 megy ki a diploma után, mert itt biztos nem akarnak maradni. vajon miért? nem csak anyagi okai vannak sajnos.

máj. 30. 17:21
 60/84 anonim ***** válasza:

Igen, biztos rég kitörlődött az agyukból, hogy volt idő, mikor f.sz járt a szájukban, és még élvezték is. Valóban, ez teljesen felejthető dolog!

Ez mekkora hülyeség!!! XD

máj. 30. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!