Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Két teenager fiú, közös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két teenager fiú, közös takaró alatt mit csinálhatott?

Figyelt kérdés
Benyitottam a szobába és közös takaró volt rajtuk, nem voltak olyan pózba meg semmi, csak azt láttam, hogy legalább félmeztelenek, betakarózva, és közbe ment egy film. Oké, de azért ez mégis olyan fura, nem ?
2024. máj. 24. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
39) az ujabb tanulmanyokban benne van kerdesben, hogy minek tartja magat, es volt e "kalandja" a sajat nemevel. De ezt osszevetve is, kb 10% volt a kulonbseg.
2024. máj. 30. 14:36
 42/84 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem sok lehet a rejtőzködő biszex/meleg is. Akik nem merik maguknak felvállalni, mert a szülei bigott vallásosak, homofóbok, Fideszesek, vagy ami a legrosszabb, bigott vallásos homofób Fideszesek... És a szekálások miatt öngyilkosok lesznek a meleg fiatalok. Nálunk az osztályban is volt cseszegetés, hogy 1-2 fiút nonstop buz*ztak, nem tudom poénnak gondolták-e, vagy bántani akarták-e a másikat. Meg sokan azért nem merik felvállalni, mert félnek, hogy az "okosok" szétkürtölik mindenhol, támadások céltáblájává válnak. Meg ugye az okostelefonok korában levideózzák a másikat mondjuk, csak úgy brahiból... Sajnos ilyen ez a nemzeti ERESZtény ország, amíg 2 millió embert meg lehet etetni, hogy az óvodában át akarják műttetni a gyerekeinket meg hasonlók. Én néha komolyan szégyellem, hogy magyar vagyok és ilyen kirekesztő, homofób és rasszista társadalomban élek. Budapest az üde kivétel, ott van egyfajta polgári, liberális, elfogadó miliő, de kulturálisan én azt nem sorolnám Magyarországhoz.
2024. máj. 30. 14:38
 43/84 anonim ***** válasza:

32.

Milyen fiús dolgok történtek tiniként veletek, amit mindenki csinált, kivéve 1 fiút?

2024. máj. 30. 14:38
 44/84 anonim ***** válasza:
42) igen, kar hogy nem vallaljak fel, de kegtobbsuor nem tortenik igazabol semmi. Tobb MELEG, nem biszex haverom is van es egyiket se vertek meg soha, nem koptek le stb. Beszolasok vannak, de konkretan mindenkinek szoltak nar be hulyesegek miatt is, a gyerekek, tinik csufolodnak sajnos. A biszexeket meg kevesbe nezik le. Es nehogy azt hidd hogy mas orszagokban nincsenek homofobok, a nagy felvilagosult USA-ban is sok meleg ongyilkos. Sot multkor láttam angol cikket, ahol ossze vannak szamolva a transznemu gyilkossagok es az USA-ban es Braziliaban volt a legtöbb.
2024. máj. 30. 14:44
 45/84 anonim ***** válasza:
29%
44# Az arányokat kell nézni. Elég megnézni, hogy kis hazánkban melegekkel, meg LMBTQ-val riogatnak mindenkit. Az osztályos dolog az tapasztalat, amikor rászálltak 1 emberre és buz*zták folyamatosan. Nem tudom, mire jó ez.. Gondolom a szüleiktől tanulták el. Holott ez abszolút nem olyan dolog, amiért szégyenkezni kellene. A mi társadalmunk egy kirekesztő, begyepesedett, középkorban maradt cselédtársadalom. Ahol benyalják a kormány uszító propagandáját és kiszúrják a szemét éhbérért. Nagy kár, hogy nem svédnek szülöttem mondjuk. Ez a jobbágytársadalom gazdaságilag, kulturálisan és társadalmilag is 100 év lemaradásban van a Nyugathoz képest!
2024. máj. 30. 14:51
 46/84 anonim ***** válasza:
66%
A legtöbb homofób azért az, mert őt nem vették be a buliba és irigykedik.. Mert egy átlag heteró szerintem teljesen semleges módon viszonyul a kérdéshez.
2024. máj. 30. 15:06
 47/84 anonim ***** válasza:

A politikát bevonni nagyon kétélű dolog. A zsideszben is számos homokos van, a ballibik pedig saját kormányzásuk idején sem tettek ez ügyben semmi értelmes vagy hasznos dolgot. Egyik kutya-másik eb.

Judapestet én sem sorolnám szorosan a MAGYAR kultúrához, hisz ott az már csak sokad rangú, háttérbe szorított dolog lett sajnos (Tisztelet a kivételnek!). És ha valakinek nem tetszik, hogy MAGYAR, vagy egyenesen szégyenli, akkor nem tudom, hogy mit keres ebben az országban.

Ha te jobban szeretnél svéd lenni, akkor hajrá, telepedj le ott. A rengeteg bevándorló feka meg arab között, ahol azért is pénzbírsággal büntettek egy parlamenti képviselőt, mert a bibliából merészelt idézni az ülésen, ott igazán szabadon élhetsz majd "fajtestvéreid" között.

Én voltam már cigánnyal, négerrel, ázsiaival, latinnal is a Magnumban, tehát nem kell majd jönni a "rasszista, fasiszta," stb. szövegekkel, de mindennek és mindenkinek megvan a maga helye a világban. Attól meg, hogy olyan biszex vagyok, aki főleg a dákóra bukik, még igenis lehetek MAGYAR HAZAFI.

Én egy vidéki kisvárosban élek. Az összes barátom, szinte minden haverom, és ismerőseim jó része is tudja, hogy milyen a szexuális orientációm, és soha, egyiket sem zavarta. EZ a kutúra, a HAGYOMÁNYOS MAGYAR kutúra, nem az, amit előbb a germánok, később meg a komcsik honosítottak meg nálunk. És a sok ostoba, tudatlan meg azt hiszi, tudja miről beszél...

2024. máj. 30. 16:02
 48/84 anonim ***** válasza:
0%
47# A balliberális kormányzás alatt nem volt hangulatkeltés a melegek ellen és államilag támogatott homofób gyűlöletpropaganda. Igen képzeld, sokkal jobban szeretnék Svédországban élni, ott nem gyűlölködnek nonstop, mint az átlagmagyar. Sokkal nagyobb a jólét, az emberek szabadabban élnek. Szerintem túl sok M1-et nézel, el ne hidd már azt a migránosozós mesét, amit nyomatnak. A Nyugat-utálat oka az IRIGYSÉG. Irigykednek, hogy a Nyugat előttünk jár emberi jogok, demokrácia és jólét tekintetében. Attól meg, hogy biszex vagy, lehetsz magyar. Hol írtam én olyat, ahol ezt kétségbevontam?? Aztán írod, hogy nem kell jönni a rasszista szöveggel.. Hát pont te Judapesteztél fentebb..
2024. máj. 30. 16:24
 49/84 anonim ***** válasza:
48) hat te roha*dt nagy vagyalomban elsz, ha azt hiszed a nyugaton nincs meg a homofobia. Az egyetlen dolog ami kulonbozik, hogy Magyarorszagon kimondjak, de Nyugaton nem mondhatjak ki... A hatad mogott buz*iznak le. En Nemetorszagban elek "vidéken", ugyanolyan mint magyarba. Es ahogy egyre tobb muszlim meg ilyen olyan ember vandorol ide, ahol olik a melegeket, akkor lehet akarmilyen elfogado nemet a szomszedod, ha ok meg lekopnek, ha csokolozni látnak az utcan.
2024. máj. 30. 16:35
 50/84 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem nézek tv-t. Sőt, rádiót sem hallgatok és még újságokat sem szoktam olvasni (2 haditechnikai és 1 tudományos havilap kivételével). De tovább megyek, idejét sem tudom, hogy netes "hírportált" mikor láttam utoljára. Amit a svédekről írtam, onnan tudom, hogy egy ismerősöm sok évet élt kint, csak már megunta, hogy nem lehet SZABAD KERESZTÉNY! Most Skóciában dolgozik...

#49: Teljesen egyetértek. Vannak barátaim Angliában és németben is, és dettó ugyanezt mondják.

2024. máj. 30. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!