Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két teenager fiú, közös takaró alatt mit csinálhatott?
32.
Milyen fiús dolgok történtek tiniként veletek, amit mindenki csinált, kivéve 1 fiút?
A politikát bevonni nagyon kétélű dolog. A zsideszben is számos homokos van, a ballibik pedig saját kormányzásuk idején sem tettek ez ügyben semmi értelmes vagy hasznos dolgot. Egyik kutya-másik eb.
Judapestet én sem sorolnám szorosan a MAGYAR kultúrához, hisz ott az már csak sokad rangú, háttérbe szorított dolog lett sajnos (Tisztelet a kivételnek!). És ha valakinek nem tetszik, hogy MAGYAR, vagy egyenesen szégyenli, akkor nem tudom, hogy mit keres ebben az országban.
Ha te jobban szeretnél svéd lenni, akkor hajrá, telepedj le ott. A rengeteg bevándorló feka meg arab között, ahol azért is pénzbírsággal büntettek egy parlamenti képviselőt, mert a bibliából merészelt idézni az ülésen, ott igazán szabadon élhetsz majd "fajtestvéreid" között.
Én voltam már cigánnyal, négerrel, ázsiaival, latinnal is a Magnumban, tehát nem kell majd jönni a "rasszista, fasiszta," stb. szövegekkel, de mindennek és mindenkinek megvan a maga helye a világban. Attól meg, hogy olyan biszex vagyok, aki főleg a dákóra bukik, még igenis lehetek MAGYAR HAZAFI.
Én egy vidéki kisvárosban élek. Az összes barátom, szinte minden haverom, és ismerőseim jó része is tudja, hogy milyen a szexuális orientációm, és soha, egyiket sem zavarta. EZ a kutúra, a HAGYOMÁNYOS MAGYAR kutúra, nem az, amit előbb a germánok, később meg a komcsik honosítottak meg nálunk. És a sok ostoba, tudatlan meg azt hiszi, tudja miről beszél...
Egyáltalán nem nézek tv-t. Sőt, rádiót sem hallgatok és még újságokat sem szoktam olvasni (2 haditechnikai és 1 tudományos havilap kivételével). De tovább megyek, idejét sem tudom, hogy netes "hírportált" mikor láttam utoljára. Amit a svédekről írtam, onnan tudom, hogy egy ismerősöm sok évet élt kint, csak már megunta, hogy nem lehet SZABAD KERESZTÉNY! Most Skóciában dolgozik...
#49: Teljesen egyetértek. Vannak barátaim Angliában és németben is, és dettó ugyanezt mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!