Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Két teenager fiú, közös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két teenager fiú, közös takaró alatt mit csinálhatott?

Figyelt kérdés
Benyitottam a szobába és közös takaró volt rajtuk, nem voltak olyan pózba meg semmi, csak azt láttam, hogy legalább félmeztelenek, betakarózva, és közbe ment egy film. Oké, de azért ez mégis olyan fura, nem ?
máj. 24. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
58%
10- nincs ebben semmi bisexualitás. a legtöbb teenager fiúnak vannak ilyen dolgai.
máj. 24. 23:12
 12/84 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy nem volt semmi olyan tényleg. Ha meg mégis, szerintem nem kell túl nagy feneket keríteni a dolognak, a 21. században ez már elég elfogadott dolog, legalábbis a bolygó kultúráltabb felén. Ne hozd fel a témát nekik és még véletlenül se szégyenítsd meg őket, a tinik lelke elég sérülékeny..
máj. 24. 23:40
 13/84 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell ezt túlgondolni,lehet,hogy tényleg csak a tv t nézték,de lehet,hogy mást is csináltak.Tiniknél gyakran megesik,kiváncsiság,milyen a másiknak,hogyan csinálja,megnézni,egymásnak csinálni,nekünk is volt hasonló,ahogy sok másnak is.
máj. 25. 05:55
 14/84 A kérdező kommentje:

beszéltem az egyikükkel, azt mondta hogy semmi, csak filmeztek, de nyilván nem mondaná el akkor se ha lett volna valami szóval ezzel sem vagyok előrébb

de nem volt zavarba amúgy meg ilyeneek

máj. 25. 12:48
 15/84 anonim ***** válasza:
58%

mégis felhoztad a témát :)

ha nem vettél észre meleg vonzódást, akkor ez egy természetes, átmeneti időszak tizenévesen. csak kíváncsiak és számukra nem több egy poénnál.

mi éppen edzlske után vertük versenyre, tétre stb, mégse lett egyikünk se meleg.

máj. 25. 14:01
 16/84 anonim ***** válasza:
88%
A sztoriban a leggázabb az, hogy még hírből sem ismered a kopogást. Illetlenség csak úgy berontani. Aztán minek kell ezt szóbahoznod? Szerintem te nem ismered a határokat. Nem tudom ki vagy, szülője vagy kicsoda, de berontasz, mint elefánt a porcelánboltba.
máj. 25. 14:13
 17/84 anonim ***** válasza:
Why írsz half angolul?
máj. 28. 05:33
 18/84 anonim ***** válasza:
58%

Koliban számtalan alkalom volt, hogy fiúk (én is) egy ágyban, egy takaró alatt néztek/ néztünk együtt filmet, akár csak egy szál boxerben. És nem történt semmi a filmnézésen kívül! Volt olyan eset is, amikor igen, de az előzőhöz képest csak egészen töredék esetben. Ha 100-ból 3-4 ilyen volt, talán már túloztam is.

A sihederkorúaknál (én magyar vagyok, ezért magyar szót használok inkább) ez egészen természetes. A #16-ossal pedig teljesen egyetértek!

máj. 28. 22:04
 19/84 anonim ***** válasza:
51%
11) dehogynem nincs ebbe biszexualitas🤣🤣 mi szerinted hetero dolog ferfit leapolni, megkuratni magad? Pont a te gondolkodasod miatt jönnek ra keson a fiatalok, hogy biszexek mert belejuk beszelitek, hogy jaj nem vagy biszex/meleg mert all a haverodra es teletomned.... Ahhh dehogy...
máj. 29. 11:12
 20/84 anonim ***** válasza:
68%
19# Miért kell cimkézni mindent és mindenkit? Lehet melegek/bik.. Na és?? Ha senki nem sérül benne, mi ezzel a gond? Az is lehet, hogy csak kísérleteznek, felfedezik a másik testét. Ilyenkor a legrosszabb dolog, amit egy szülő tehet, hogy leszidja őket. Elég bigott és prűd a társadalmunk, főleg ha homoszexualitásról beszélünk.
máj. 29. 11:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!