Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koliban ma reggel láttam szobatársam farkát állva takaró alatt. Ti mit tettetek volna?
Figyelt kérdés
Aztán felkelt és úgy járkált. Nem igazán zavartatta magát. Hatalmas faroknak látszik. Gáz ha megfogdostam volna és kivertem volna neki?2021. nov. 8. 08:43
1/10 anonim válasza:
Attól függ, ha hetero a srác akkor csunya vége lesz. Ha nem az akkor talán szerencséd lesz.
2/10 anonim válasza:
Mondtam volna neki, hogy feküdjön vissza a hátára, csorgattam volna rá síkosítót és kicsaptam volna neki zsepibe.
3/10 anonim válasza:
Aztán csodálkoztok hogy utálják a köcsögdudákat
4/10 anonim válasza:
Nem gáz, csak akkor lenne az ha ő hetero és nem akar tőled semmit sem.
5/10 kisördög1 válasza:
Lehet hogy nem véletlenül hagyta hogy mustráld, ő is kiváncsi volt a reakciódra.
6/10 anonim válasza:
"Láttad állva a takaró alatt"! Ügyes vagy! 😆
7/10 anonim válasza:
Nekem is egyből állt volna, én is mutattam volna előtte, hátha lesz belőle valami.
8/10 anonim válasza:
jah lehet benne lenne egy kis örömszerzésben,puhatold ki..en bekaptam volna neki..aztan nyeltem volna a spermáját
10/10 sandrisbp válasza:
Hát, előtte azért nem ártana megkérdezned vagy kipuhatolnod, mit szólna hozzá.... esetleg megdicsérheted, hogy jó nagy, vagy szép kemény, és várd meg a reakcióját, hogy tetszik-e neki, ha egy másik srác dicséri a farkát....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!