Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire átlagos, ha (valószín...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire átlagos, ha (valószínűleg) biszex fiúként, akit mindkét nem izgat, legelső alkalommal sokkal inkább más fiúkkal szeretnék kapcsolatba kerülni, és csak ezután lányokkal?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet az oka, de amióta érdekelni kezdett a szex, valamiért a fiúk jobban izgatnak.
jan. 31. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Egyáltalán nem átlagos.
jan. 31. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom mennyire átlagos, de én is így vagyok. Bár nálam ez inkább hangulattól függ.
jan. 31. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem teljesen rendben van. En is eloszor fiuval csinaltam aztan lanyokkal. Mostanaban ujra a fius oldal van eloterben.
febr. 1. 05:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első szexkalandom fiúval volt. Kivertük egymásnak. Aztán csajok, csajok és csajok. Közben egyre jobban érdekelt, milyen lehet a fasz másik végén lenni. Kipróbáltam, és jó volt minden formában. Most van feleségem, és nem akarom megcsalni, de egyre jobban izgat, hogy jó lenne ha egy fasz járna bennem.
febr. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!