Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A titkolózó biszexek elnézőek lennének azzal a nővel aki eltitkolja hogy nem lehet gyereke?
Figyelt kérdés
Milliószor olvasom hogy a biszexek eltitkolják a nők elől hogy biszexek. A nőknek igy esélyt sem adva arra, hogy eldőntsék akarnak-e biszex férfit vagy sem. Ugyanis a nőknek is van preferenciájuk, és vannak akiknek nem a biszex hanem kizárólag a heteró a preferenciájuk, és ettől nem homofóbok ahogy sokan próbálják beállítani őket. A biszexek rengeteg kifogást hoznak fel a gyávaságukra: nem vállalják fel a parjuk előtt hogy biszexek. Az ilyenek mit szólnának ahhoz ha a nő úgy vinné bele őket egy kapcsolatba/házasságba, hogy tudja nem lehet gyereke, de ezt eltitkolná. A biszexek az ilyen nővel elnézőek lennének mint saját magukkal ha a biszexsegük titkolásáról van szó?2023. szept. 5. 10:21
51/55 anonim válasza:
#49: tudsz szöveget értelmezni?
Azt írtam, hogy "esetleg".
#50: egyetértek ;)
52/55 anonim válasza:
Én csak azt az egyet szeretném tudni hogyan lehet egyszerre elismerni azt hogy a titkolózó biszex mindent megadhat egy nőnek de közben verni az asztalt hogy a heteró a "preferancia" és semmi köze a homofóbiához...
Kis húsom, ez szín tiszta homofóbia.
Nem kell félni felvállalni csak ne nézzük egymást szamárnak.
53/55 A kérdező kommentje:
Nem drágám az preferencia! Ha egy heteró nem akar transz nővel lenni, akkor az meg transzfób? Édes kicsi szivem szerinted az preferencia vagy fóbság?
2023. szept. 14. 13:31
54/55 anonim válasza:
Elsősorban azt gondolom hogy a kettőnek nettó semmi köze egymáshoz, nagyon súlyos csúsztatás a titkolt biszexualitást úgy kezelni mintha egy súlycsoport vagy műfaj volna a transzexualitással.
Mit befolyásol hogy nem heteró ha konkrétan soha meg se tudod ha csak ő el nem mondja?
Mi ez a hozzá állás ha nem a homofóbia legalapvetőbb kinyilatkoztatása?
55/55 anonim válasza:
Felesleges küzdeni vele, ha nem akarja, nem fogja megérteni. Szerintem ő írja ki az összes bi pasis lejárató kérdést, eléggé egyezik a stílus, a csökönyös értetlenség. Persze anonim az oldal, szóval tuti letegadja, de biztos nem csak nekem tűnt fel. Nem gondolom, hogy valóban megvitatni szeretné a kérdést, inkább csak szidni őket, meg veszekedni. Csak az szánjon rá időt, aki nagyon ráér, és szeret hülyékkel vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!