Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondjátok egy hetero barátotoknak, hogy hogyan éreztek iránta, vagy eltitkoljátok?
Bi fiú vagyok, ma voltam strandolni egy jó haverommal. Tudom róla, hogy full hetero, legalábbis azt mondja magáról. Nem utálja a melegeket, biket, viszont nem is nagyon tesz jó megjegyzéseket róluk, és semmi utalást nem tett rá, hogy vonzaná a saját neme is.
Nem mondtam még el neki, hogy bi vagyok.
Bementünk a vízbe úszni, aztán felfeküdt pihenni a gumimatracra a víz tetejére. Olyan aranyos és szexi volt az úszógatyájában, a farkam majd széttépte az úszónadrágomat, szerencsére nem látszott, mert én nyakig a vízben voltam.
Aztán kimentünk a partra, és kérte, hogy kenjem be a hátát naptejjel, mert nem éri el magának és már érzi, hogy kezd leégni.
Pont úgy ültünk, hogy én háttal voltam neki és a törölköző az ölembe volt téve. Kentem be neki, olyan puha és selymes volt a bőre, megint full erekció.
Ti voltatok vagy vagytok jelenleg ilyen helyzetben?
Hogy bírtad ki hogy nem masztiztál?
Kérlek írj privátba nagyon érdekel pár dolog:D
Én bár lány vagyok, de szintén biszex és voltam ugyanilyen helyzetben egy lány barátnőmmel és nagyon rossz...
Mert egyfelől ott a vonzalom, másrészt ott a barátság.
Nekünk sikerült viszonylag kilábalni ebből, de elég nehézkesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!