Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti elmondjátok egy hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondjátok egy hetero barátotoknak, hogy hogyan éreztek iránta, vagy eltitkoljátok?

Figyelt kérdés

Bi fiú vagyok, ma voltam strandolni egy jó haverommal. Tudom róla, hogy full hetero, legalábbis azt mondja magáról. Nem utálja a melegeket, biket, viszont nem is nagyon tesz jó megjegyzéseket róluk, és semmi utalást nem tett rá, hogy vonzaná a saját neme is.

Nem mondtam még el neki, hogy bi vagyok.

Bementünk a vízbe úszni, aztán felfeküdt pihenni a gumimatracra a víz tetejére. Olyan aranyos és szexi volt az úszógatyájában, a farkam majd széttépte az úszónadrágomat, szerencsére nem látszott, mert én nyakig a vízben voltam.

Aztán kimentünk a partra, és kérte, hogy kenjem be a hátát naptejjel, mert nem éri el magának és már érzi, hogy kezd leégni.

Pont úgy ültünk, hogy én háttal voltam neki és a törölköző az ölembe volt téve. Kentem be neki, olyan puha és selymes volt a bőre, megint full erekció.

Ti voltatok vagy vagytok jelenleg ilyen helyzetben?

2017. aug. 5. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Aramyosak lehettek😀 drukkolok neked
2017. aug. 5. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Hogy bírtad ki hogy nem masztiztál?

Kérlek írj privátba nagyon érdekel pár dolog:D

2017. aug. 5. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attol függ hogy mennyire ismerem. Mert könnyen előfordulhat hogy utána akar távolságtartó lesz es oda a barátság. :/ de ha meg eros a kapcsolat és jól ismeritek egymást akkor nincs mitől tartani. Csak ha viszonzatlan marad akkor egy ido utan nagyon szar lehet es ramehet ugyanugy a kapcsolat.
2017. aug. 5. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha full hetero a barátod, ahogy írtad, akkor a barátságot csak ápold, de extrák nélkül. Azt persze megteheted, hogy a hátát úgy kened be naptejjel, hogy az erotikus legyen, amitől esetleg ő is beindul. Így lehet némi esélyed az extrákra, de akkor se erőltesd. Hagyd, hogy ő kezdeményezzen, ha akar.
2017. aug. 6. 07:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én bár lány vagyok, de szintén biszex és voltam ugyanilyen helyzetben egy lány barátnőmmel és nagyon rossz...

Mert egyfelől ott a vonzalom, másrészt ott a barátság.

Nekünk sikerült viszonylag kilábalni ebből, de elég nehézkesen.

2017. aug. 6. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja és én elmondtam neki.

20/L

2017. aug. 6. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben voltam már én is és egy jó barátomat sajnos el is veszítettem miatta.De sikerélményem is volt,ugyanannyi az esélyed a sikerre,mint a kudarcra.
2017. aug. 8. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!