Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha az összes barátnőm volt pasival csak én még nem? Eltitkoljam elölük és mondjam azt, hogy én is csináltam már? Félek, hogy kiközösítenek.
Ne titkolj el semmit, s ne az legyen a sikk, hogy ki hány pasival volt vagy nem volt. Eljön majd az ideje amikor úgy érzed - aztán lehet úgy rákapsz az ízére hogy két hónap alatt behozod őket s több pasival leszel mint ők együttvéve 😂
Akármelyik is, önmagad legyél! Akinek nem tetszik az nyalsgem s nem barátnő ha valaki azért közösít ki mert túl kevés / túl sok pasival voltál.
Mond csak el, aztán majd a hátad mögött kiröhögnek meg osszesugnak és kiközösítenek...
Megéri ez neked? Inkább hazudj!
Egyáltalán nem ciki. Az viszont ciki, ha hazudsz róla és ez kiderül.
A barátnőid akkor is a barátnőid maradnak, ha nem voltál még pasival.
Neked még nem jött össze, ez van. Ez nem olyan dolog, amit siettetni kell.
Hány éves vagy? :)
26F
Inkább az lenne a ciki, ha a barátnőid véleménye miatt csak úgy odaadnád magad valakinek.
Nyugodj meg, nem maradsz le semmiről, eljön majd a Te időd is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!