Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A titkolózó biszexek elnézőek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A titkolózó biszexek elnézőek lennének azzal a nővel aki eltitkolja hogy nem lehet gyereke?

Figyelt kérdés
Milliószor olvasom hogy a biszexek eltitkolják a nők elől hogy biszexek. A nőknek igy esélyt sem adva arra, hogy eldőntsék akarnak-e biszex férfit vagy sem. Ugyanis a nőknek is van preferenciájuk, és vannak akiknek nem a biszex hanem kizárólag a heteró a preferenciájuk, és ettől nem homofóbok ahogy sokan próbálják beállítani őket. A biszexek rengeteg kifogást hoznak fel a gyávaságukra: nem vállalják fel a parjuk előtt hogy biszexek. Az ilyenek mit szólnának ahhoz ha a nő úgy vinné bele őket egy kapcsolatba/házasságba, hogy tudja nem lehet gyereke, de ezt eltitkolná. A biszexek az ilyen nővel elnézőek lennének mint saját magukkal ha a biszexsegük titkolásáról van szó?
2023. szept. 5. 10:21
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Aki biszex az 100 % hűtlen. Továbra sem értem miert veditek a védhetetlent?
2023. szept. 10. 10:53
 32/55 anonim ***** válasza:
81%
Na, ezzel a hozzáállásoddal van a gond. Nem azzal, hogy más a véleményed, hanem hogy csak a saját elképzelésed fogadod el, és erőlteted másra. Ezért nem fog támogatni itt senki. Mert még ha nincs is valakinek konkrét tapasztalata a biszexekkel, azt azért tudja, hogy olyan nincs, hogy mind egyforma. Szóval, ha te ezt állítod, nyilvánvalóan tévedsz. Egy árnyaltabb támadás talán célravezetőbb lenne, pl miért hazudik annyi bi pasi? De hát nem akarok ötleteket adni. Majd költesz magadtól is megint valamit.
2023. szept. 10. 11:12
 33/55 anonim ***** válasza:
86%

Jézus mária kérdező, te nagyon nagyon beteg vagy fejben.

Sajnálom a környezetedet, akinek el kell viselnie téged.

2023. szept. 10. 11:43
 34/55 anonim ***** válasza:
82%

"Aki biszex az 100 % hűtlen."

Ez egyáltalán nem igaz.

2023. szept. 10. 12:24
 35/55 anonim ***** válasza:
82%

Miért, aki hetero, az 100%, hogy hűséges?

Na, ez ugyanilyen fszság.

2023. szept. 10. 12:25
 36/55 A kérdező kommentje:
Nyilván a heteró is lehet hűtlen, de ott tudod az orientációt. Viszont ha pl egy biszex ff egy ffvel lép félre, az azért sokkal megalázóbb. Pláne ha szt is titkolta hogy biszex, de mondom továbbra is legyetek elfogultak. 🤡
2023. szept. 10. 13:20
 37/55 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem meg pont az a megalázóbb, ha nőért hagy el a férfi. Mert ha kiderül, hogy biszex és megcsalt a saját nemével, akkor azt nem veszem úgy magamra. Úgy vagyok vele, hogy nem tudok farkat növeszteni, nem én vagyok a hibás, ha elhagy.

Míg ha nővel csal meg, akkor rögtön kattognék, hogy miért nem vagyok elég jó? Mit és hol rontottam el, hogy ezt kaptam?

Érted már?

Ja és nem a biszexeket akarom védeni, szerintem biszex nő vagy férfi akkor kezdjen hosszú távon monogám kapcsolatba, ha tudja magáról, hogy le tud mondani a másik nemről a szerelméért.

Smileykat pedig én is tudok használni. Ez te vagy: 💩💩💩

2023. szept. 10. 16:28
 38/55 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ha vkit az azonos nemmel csalnak meg, az a megalázóbb. Ugyanis egy ffnek nem lesz puncija, egy nőnek pedig farka. Eleve nincs esélyegyenlőség.
2023. szept. 10. 17:01
 39/55 anonim ***** válasza:
82%

38. "Nincs esélyegyenlőség" :'D

Jó reggelt kívánok!

Téged még sok meglepetés fog érni az életben....

2023. szept. 10. 18:57
 40/55 A kérdező kommentje:
39 ezt azoknak írtam, akik szerint nem megalázó egy nőnek ha egy férfival vannak megcsalva. Nyilván szöveget ertelmezni nem tudsz proplémáktól mentesen. Aztán jó reggelezhetsz!
2023. szept. 10. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!