Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok hasonló helyzetben hogy reagálnátok? Mit tennétek?
A lényeg az, hogy senki sem tudja rólam hogy biszex vagyok és hogy voltam már srácokkal (kivéve azokat akikkel már voltam, ez a szám alig pár darab és őket sem ismertem előtte és utána sem tartottuk sehol sem a kapcsolatot)
Majd a minap rám írt egyik ismerősöm (akivel nem beszélek évek óta) es meg csak nem is közel vagyunk egymáshoz helyileg, hogy helyes vagyok, tetszem neki és hogy lenne e kedvem vele szexelni??
Fogalmam sincs honnan gondolhatta hogy érdekelnek a srácok, mert egyébként teljesen heteró életet élek, ügyelek arra hogy sehol se hagyjak lenyomatot arról hogy a srácok is érdekelnek.
Végül nem írtam neki vissza, meg sem néztem az üzeneteket.
Ti mit tennétek a helyemben? Akivel fordult ilyen elő, mit tett ezután?
Köszi a válaszokat.
26f
Nem lehet kizárni ilyen esetben, hogy blöffölt, puhatolózásból, és esetleg ő nem is akar semmit fiúktól.
A te szemszögedből és helyzetedből szemlélve azt mondanám, semmit nem kellett volna rá reagálni neten. Élőben meg ilyen helyzetben higgadtan azt lehet válaszolni: "a nőkhöz vonzódom" (ami félig igaz is). Ha erősködik, jegyezd meg, "látom, nagyon rá vagy cuppanva az ilyen témákra" és akkor esélyesen abbahagyja.
Háznyúlra nem lövünk ondót. Könnyen kellemetlen helyzetbe lehet kerülni. (Más volna a helyzet, ha fel akarnád vállalni magad nyilvánosan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!