Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy reagálnátok egy ilyen kérdésre (jó lenne ha olyan válaszolna aki esetleg hasonló helyzetben volt) (25/F) ?
Szóval, van egy lány akinek tudtommal még soha nem volt se barátja se senkije (asszem 23 éves). Régóta ismerjük már egymást, családját is ismerem apjával volt hogy melóztunk is együtt.
Esetleg, hogy hozhatnám fel neki úgy azt, hogy (direkt így írom, hogy könnyebben meg lehessen érteni) dugópajtik lehetnénk. Nekem sincs senkim, neki sincs senkije.
Sejtem ,hogy miért nem volt még barátja, de ezt nem írom le mert nem tartozik senkire.
Ezelőtt még soha semmi jelét nem adtam arra hogy a fent említett dolgot elmondjam neki vagy éreztessem (nyilván ő sem mutatott ilyen érdeklődést vagy jelzést felém) vele viszont ő is én is fiatalok vagyunk és úgy vagyok vele hogy miért ne, DE egyáltalán nem akarom megbántani továbbá olyan érzést kelteni benne amivel negatívan hatnék rá mert néha átjárok hozzájuk mivel az én családom és az ő családja jóban vannak.
Lányok akik voltak már ilyen helyzetben ezt hogy reagáltátok le, illetve ezzel mennyire csapnám ki a biztosítékot? Kíváncsi vagyok a véleményekre.
"tudtommal még soha nem volt se barátja se senkije". Benne van a pakliban, hogy szűz. Ha szűz akkor nagyobb esély van rá, hogy egy szeretettel és tisztelettel teli kapcsolatban akarja elveszíteni.
"Sejtem ,hogy miért nem volt még barátja, de ezt nem írom le mert nem tartozik senkire.". Ha az adott dolog nem zárja ki, hogy fiúval is szexeljen (értsd: nem leszbikus, nem asszex stb.) akkor van esélyed.
Személyes tapasztalat: Egyszer elkezdtem ismerkedni egy fiúval, akivel eljutottunk X (4-5) randiig. Szimpatikus volt, jól is éreztem vele magam. Felkerült a szexualitás is, mint téma és akkor mondta el, hogy jelenleg egy szexkapcsolat jobb lenne neki, mint egy hosszútávú.
Az én prefernciám pont az ellenkezője volt, de ennek ellenére nyugodtan megmondtam neki, hogy ez esetben nem egymást keressük. Ugyanezt mondta volna egy közeli barátnak is, mert nekem nem megy a szex érzelmek nélkül, ahol a szimpátia és a vonzodás csak egy dolog számomra.
1:
Nem gondolnám hogy leszbikus vagy aszexuális lenne.
Én nem mondom hogy nem szeretnék vele randizgatni olyan kapcsolatra most nem vágyom. Hanem olyan jönne szóba, hogy ha neki van testi szükséglete (szexelni akar) vagy nekem akkor egymással ezt el tudnánk intézni és mindenkinek jó lenne. Én legalább is így gondolom, de javítsatok ki ha nem.
A lányról röviden ennyit: jelenleg egyetemre jár, szeret számítógépen játszani, anime-t néz, bulizni nem igen megy vagy inkább soha itt értem a diszkókat, szereti a macskákat,
2:
Nyilván nem ezt mondanám neki, hogy :"egy hosszabb beszélgetés" és figyelj csak nem gondoltál arra hogy dugópajtik lehetnénk?"
Így nem mondanám :D
Továbbá én nem konkrétan szexkapcsolatnak nevezném ezt ha összejönne hanem barátság extrákkal. Szerintem szexkapcsolatnál ott tényleg csak azért járnak össze hogy egymást kielégítsék.
4:
Nem tudom, ott van az hogy aki nem mer az nem nyer :D
Meg az is ott van hogy nem tudom esetleg mennyire rosszul reagálná le :D
Igen, értem.
Szerintem kezd 1-2 finom bókkal, kedveskedéssel, majd kiderül, hogy hogan fogadja.
Aztán átmehetsz finom udvarlásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!