Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy reagálnátok egy ilyen kérdésre (jó lenne ha olyan válaszolna aki esetleg hasonló helyzetben volt) (25/F) ?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy lány akinek tudtommal még soha nem volt se barátja se senkije (asszem 23 éves). Régóta ismerjük már egymást, családját is ismerem apjával volt hogy melóztunk is együtt.

Esetleg, hogy hozhatnám fel neki úgy azt, hogy (direkt így írom, hogy könnyebben meg lehessen érteni) dugópajtik lehetnénk. Nekem sincs senkim, neki sincs senkije.

Sejtem ,hogy miért nem volt még barátja, de ezt nem írom le mert nem tartozik senkire.

Ezelőtt még soha semmi jelét nem adtam arra hogy a fent említett dolgot elmondjam neki vagy éreztessem (nyilván ő sem mutatott ilyen érdeklődést vagy jelzést felém) vele viszont ő is én is fiatalok vagyunk és úgy vagyok vele hogy miért ne, DE egyáltalán nem akarom megbántani továbbá olyan érzést kelteni benne amivel negatívan hatnék rá mert néha átjárok hozzájuk mivel az én családom és az ő családja jóban vannak.

Lányok akik voltak már ilyen helyzetben ezt hogy reagáltátok le, illetve ezzel mennyire csapnám ki a biztosítékot? Kíváncsi vagyok a véleményekre.

2022. dec. 11. 09:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10:

A válaszod első felére reagálva.

Akkor valószínű nem is menne bele a dologba a "félsz" miatt?

2022. dec. 11. 18:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A magam részéről - lányként - hasonló szituációban voltam anno. Kiskoromban nagyon sok szexuális jellegű atrocitás ért, így 20 éves koromig tényleg nem is volt soha senkim, próbálkozások voltak, de mindegyik befuccsolt különböző okoknál fogva. Az egyetemre igazából beletörődtem a helyzetbe, elengedtem, meg időm sem lett volna kapcsolatra, úgyhogy úgy voltam vele, hogy maximum idős macskás néni leszek, ez van.

Kb. 19 voltam, amikor megismertem valakit, jóban lettünk, napi szinten beszéltünk. Kémia megvolt, közös hullámhossz megvolt, azt látta, hogy időm biztosan nem lenne standard kapcsolatra, azt meg sejtette, hogy történt velem vmi és egy év, jóformán napi szintű kommunikáció után rákérdezett arra, hogy benne lennék- e, bár értelemszerűen ő adott jeleket előtte is, csak hülye voltam és nem vettem komolyan... persze, először kaptam egy kisebb sokkot, és sokáig agyaltam rajta, de racionális ember lévén, mérlegelve a várható előnyöket-hátrányokat, belementem és nem is bántam meg azóta sem. Hozzáteszem, ha ezt egy random haver hozza fel, akkor biztos, hogy elküldöm a fenébe, itt egy régi és tényleg jó baráti kapcsolatból alakult ez ki. Nagyon el kell találni, hogy hogyan tálalja az ember, mert tökéletesen kontraproduktív is tud lenni, sőt amúgy reálisan nézve erre van nagyobb esély. A magam részéről a nagy, élethosszon át tartó, mindent megváltó szerelemben soha nem is hittem, szóval sztem ez is elég erősen benne van.

2022. dec. 12. 09:29
 13/19 A kérdező kommentje:

Mi sajnos napi szinten nem beszélünk.

Néha ha valamiben a segítségemet kéri nyilván, illetve ha meglátogatom őket. Ő csak úgy nem ír rám, nyilván nem is fog. Olyanba hogy bókolás, udvarlás nem akarok belemenni nem akarok vele játszani nehogy átessünk a ló túloldalára.

Sztori: volt egy tanárom középsuliban. Ő kerek perec így megmondta a csajoknak ha testi szükségletük van szóljanak neki. Nem tudom mi belőle az igazság. Azt mondta bejött neki.

Ezzel, hogy így közlöm vele nem akarom magamtól elidegeníteni, sőt azt sem akarom ha esetleg elmondaná a szüleinek hogy én mit akarnék tőle és kérdőre vonjanak.

Ez a kérdőre vonás valószínű nem történne meg de biztos hogy észrevenném ha közölné velük a szitut. Bonyolult dolog ez.

2022. dec. 17. 05:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát ha te szerinted benne van a pakliban, hogy ő 23 évesen rohanna "árulkodni" a szüleihez, akkor inkább hagyd ezt a csajt, mert nagyon gyerekesen és éretlenül áll a szexhez, talán ezért is szűz még. Lehet valami sátántól való dolognak tartja.
2022. dec. 17. 06:18
 15/19 A kérdező kommentje:

Ja nem nem olyan hogy szaladna a szüleihez, viszont szerintem az anyjának megemlítené, az meg szerintem elmondaná a az apjának, és ez szerintem a következőkben szerintem kínos lenne. Azon viszont akkorát röhögnék ha pl ott vagyok a csajnál felvázolom neki a helyzetet, a csaj nemet mondana, de az apja ezt a beszélgetést valahogy meghallaná azt berontana hogy lányom miért nem állsz meg neki mindkettőtöknek jó lenne.

A faterja ilyen hogy is mondjam elvont elme. Ezermester mindent meg tud csinálni, jó humora van érti a poént és jól is csinálja :D

Ittunk valamikor együtt tud érdekes dolgot csinálni, illetve alkohol nélkül is :DD

2022. dec. 17. 11:49
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 ő nem jön be? :D
2022. dec. 17. 14:11
 17/19 A kérdező kommentje:

Nekem?

Barátnőnek nem szeretném

2022. dec. 17. 17:12
 18/19 anonim ***** válasza:

#12 vagyok, sztem engedd el. Ha magamból indulok ki, felszínes kapcsolattal elküldeném az ilyet melegebb éghajlatra, meg őszintén szólva kicsit úgy érzem, jóformán poénra veszed az egészet, pedig vszeg nem véletlenül maradt szűz eddig. Keress alkalmit vagy olyan fwb kapcsolatot, ahol várhatóan jóval kevésbé kell figyelni ilyen aprólékosan a másik érzelmeire... Nem sértésből, de ha nem poénból maradt eddig szűz, akkor neki szerintem nem arra van szüksége, hogy már-már heccként fogják fel.

(Más kérdés, hogy nekem pl eszembe nem jutott volna erre akár utalni is az anyámnál, sőt gyönyörűen titkolom...)

2022. dec. 18. 01:46
 19/19 A kérdező kommentje:

Utolsó

Ne haragudj pedig nem annak szántam ha annak tűnt akkor bocsánat.

2022. dec. 18. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!