Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok hasonló helyzetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok hasonló helyzetben hogy reagálnátok? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy senki sem tudja rólam hogy biszex vagyok és hogy voltam már srácokkal (kivéve azokat akikkel már voltam, ez a szám alig pár darab és őket sem ismertem előtte és utána sem tartottuk sehol sem a kapcsolatot)

Majd a minap rám írt egyik ismerősöm (akivel nem beszélek évek óta) es meg csak nem is közel vagyunk egymáshoz helyileg, hogy helyes vagyok, tetszem neki és hogy lenne e kedvem vele szexelni??

Fogalmam sincs honnan gondolhatta hogy érdekelnek a srácok, mert egyébként teljesen heteró életet élek, ügyelek arra hogy sehol se hagyjak lenyomatot arról hogy a srácok is érdekelnek.

Végül nem írtam neki vissza, meg sem néztem az üzeneteket.

Ti mit tennétek a helyemben? Akivel fordult ilyen elő, mit tett ezután?

Köszi a válaszokat.

26f

2023. máj. 4. 10:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt hasonló,én előtte sokat beszélgettem vele,rögtön nem mentem bele,de lassan kialakult.Nem árultam el magam rögtön.
2023. máj. 4. 10:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Én viszont azért sem mennék bele mert egyáltalán nem jön be a srác, illetve pont abban a faluban lakik ahol felnőttem ott pedig biztosan semmi sem maradna titokban
2023. máj. 4. 10:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejönne a srác, belemennék.
2023. máj. 4. 10:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben nincs miről beszélni. Nem írtál vissza,téma lezárva.
2023. máj. 4. 10:28
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

Biztos vissza írtam volna.Senkit ne koptass le.Írj neki hamar.Lehet,hogy

csodálatos szex partner.Nem szabad kihagyni senkit,mert ha meg szakítod

a vonalat az sosem vezet jóra.

2023. máj. 4. 10:33
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Megválaszoltad magadnak: nem jön be, és nem bízol a diszkrécióban sem. Ne válaszolj neki.
2023. máj. 4. 10:34
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Ezt hívják gayradarnak tso'. Egy jó emberismerő, rutinos meleg megérzi mindenféle digitális lenyomat nélkül is. Azt is ha meleg vagy, azt is ha biszex, s azt is ha nyitott de még nem próbáltad.
2023. máj. 4. 10:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Írj vissza neki, hogy nem tudod honnan veszi, de sajnos téves. Nincs bajod a melegekkel és van meleg barátod, de te heteró vagy. Így nincs pletyka. Ha nem írsz vissza akkor lehet.
2023. máj. 4. 11:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj bele, pont azokért amit leírtál. Udvariasan de határozottan mondd meg neki h ez nem az a kávéház és ennyi
2023. máj. 4. 18:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A 8-asnak igaza van, ha egyértelműen tagadsz, azzal jobb eséllyel előzöd meg a pletykákat, mint ha teljesen csendben maradsz.
2023. máj. 4. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!