Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Diszkrét bi srácot lehet még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diszkrét bi srácot lehet még találni?

Figyelt kérdés

Olyat akiben teljesen megbízhatnál hogy nem adja ki rólad hogy bejönnek a fiúk is, és csak 1-2 kalandot szeretne

szerintetek lehet találni ilyen fiút?

Debrecen környékén érdekelne a dolog főleg

egyébként 23 vagyok

2022. márc. 9. 10:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Én is ilyet keresek, de fiatalabbat vagy max saját korosztályból

22/f

2022. márc. 9. 10:08
 2/21 anonim ***** válasza:
62%
Én is ilyen vagyok csak Pesten. December óta nézelődök a témában.
2022. márc. 9. 10:17
 3/21 anonim ***** válasza:
Jelen. Csak sajnos Sopron...
2022. márc. 9. 10:32
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanerre lenne igény Győrben is 😅
2022. márc. 9. 11:27
 5/21 anonim ***** válasza:
54%

A genfi tó fenekén, egy búvárharangban. Ott előbb sikerrel jársz, mint akárhol máshol.

Ami itt megy " Hetvenhét magyar népmese "....

2022. márc. 9. 12:06
 6/21 anonim ***** válasza:
Hát elég nehéz.
2022. márc. 9. 12:25
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Srácok én értetlenül állok a probléma előtt. Elviekben van itt egy csomó, nagyon hasonló célokkal és vágyakkal, félelmekkel rendelkező fiatal és nem tudják összehozni a "randit"? Mindenki eltűnik, követelőzik, tilt. Mindenki bizalmatlan (ez még érthető), rugalmatlan, nem mer képet küldeni vagy nem akar. Mindeközben meg nap mint nap írják ki az újabb és újabb kérdéseket. Tucatnyi ember van itt, akik kerülgetik egymást..
2022. márc. 9. 12:29
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Szóval, folytatva az előző gondolatot, esetleg lehetne csinálni egy csoportot, ahol diszkrét bi-k írhatnának egymással úgy könnyebben találnának egymásra az emberek.
2022. márc. 9. 12:31
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
#8: ez jó ötletnek tűnik
2022. márc. 9. 12:52
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
9# Ja és nem kéne valós nevet megadni meg ilyenek, maradna az anonimitás, max képcsere lenne meg dumálgatás. Aztán zsák a foltját... ;)
2022. márc. 9. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!