Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan lányt találni aki diszkréten kezeli a fétisem és biztos nem jut vissza az ismerőseimhez, ha elmegyek hozzá?
Figyelt kérdés
Nyilván fizetősre gondoltam.
Akár fizetnék 100 ezer felett is, ha diszkréten kezel engem.
Lábféistről van szó.
2021. febr. 14. 18:52
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, ezek a lányok mennyire érnek rá kifecsegni konkrét embereket, főleg felvenni a kontaktot az irmerősökkel, hogy figyelj, én egy nagyon jó lány vagyok, de amúgy járt itt a fiad, és ne tudd meg, olyan perverz, kiverte magának a lábammal, hát szép kis csávót neveltetek.
2/5 anonim válasza:
Te hülye vagy! Keresek egy barátnőt és ha nem száll el az agyad foglalkozhatsz a lábával. Azonban ha ennyit is fizetnél érte, gondolom elszáll. A qrva nem beszél a haverjaidnak, őt csak a pénzed érdekli.
3/5 anonim válasza:
Semelyik prosti nem fog beszélni erről senkinek. De sztem dominát keress mert ők profibbak ebben (és szintén diszkrétek)
4/5 anonim válasza:
Ha komolyan gondolod, akkor én tudok neked tanácsot adni ezügyben, jártas vagyok BDSM-es, lábfétises körökben. Írj privátban.
5/5 anonim válasza:
Nem kell túlaggódni ezt, a fizetősök nem fognak fecsegni, nem érdek.
Én akkor sem teszem, ha egy-egy komolyabb, netán ismert személy fordul meg nálam. És velük is történnek olyan dolgok, hogy aztán ahhoz képest a lábfétis gyenge teadélután. Na és? Hova és miért rohannék ezekkel az információkkal?
Szóval nem kell félni a szolgáltatóktól, értelmes, felnőtt emberek között alapvető dolog oda-vissza a diszkréció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!