Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem (29) szeretné kipróbálni egy lánnyal is (volt már korábban ilyen élménye 1x) de nincs ötletem honnan tudnék találni? Társkereső a diszkréció miatt nem opció, meg rengeteg a kamus is.. tapasztalat, ötletek?
Ismerős helyzet... Valóban nem egyszerű: járhatsz nyitott szemmel, de valljuk be kicsi az esély... "Sima" társkereső valóban inkább kilőve, viszont szexpartner kereső működhet.
Akár itt GYK-en is rátok találhat valaki, de ott van pl. a Goldengate vagy az Adultpixie (legalábbis amik nekünk hoztak több-kevesebb találatot). Aztán jön a szűrés: ki az aki nem kamu (ezt a legnehezebb), ki szimpatikus, ki van közel, stb.,stb.,stb.!
Sok sikert - hasonló cipőben járunk mi is! 😉
35N,35F
a helyedben neten chaten, vagy más társkereső oldalakon minimális infót megadva (csak a szükségeseket), ismerkedni, beszélgetni
minél hamarabb mikrofonozás, hogy kiderüljön nem kamu az adott csaj
ha valaki mindenféle hülye kifogással jön, meg eltűnik aztán pár óra, vagy nap múlva előkerül az offos! ne hagyjátok magatokat bepalizni
ha lehet elsőre akár ne is szex jellegű találkát szervezzetek, hanem simát, akár nyilvános helyen ahol lehet nyugodtan beszélgetni
magatokhoz ne hívjatok fel senkit csak úgy!
Nekem ebben nincs tapasztalatom, de egy közeli ismerősöm tinderen csinálja. Ő rendesen fent van, de nincs fent h harmasra keres. Amikor valaki bematchel vele, és irogatas után is szimpi neki, esetleg tali után is az, akkor megmo dja h harmasra keres partner.
Szerintem ez nektek is pálya lehet. A hölgy menjen fel tinderre, tegye be h not keres, és ha valaki jelentkezik akkor utána elmondja mi a tervetek.
#7 - erre én is gondoltam már, talán járható út is lenne.
A Tinder-rel (is) az a baj, hogy könnyen rátalál(hat)nak az emberre ismerősök. Igaz nő keres nőt opciónál ennek talán jóval kisebb a veszélye... 😉
Nagyon sok ilyen pár van, így érdemesebb párt keresni.
Nálunk ez úgy zajlott, hogy vágyaid.hu-n megismer kezdtünk egy párral. Első alkalommal nyilvános helyen találkoztunk négyen. Legközelebb privát helyen. Iszogattunk, beszélgettünk, aztán mi lányok elvonultunk. Később behívtuk a fiúkat is. Nem volt párcsere csak egymás előtti szex.
Szerintem így nagyobb esélye van a párodnak kipróbálni nővel, hármasra baromi nehéz partnert találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!