Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nálatok idősebb nővel, kipróbálnátok/kipróbáltátok? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 22:38
1/18 anonim válasza:
Maradok a fiatalabb csajoknál!!
25F
2/18 anonim válasza:
Eddig csak 4-5 évvel idősebbek voltak. Egyszer 11 évvel idősebb barátnőm. Fantasztikusak az ágyban. Nálam fiatalabbal még nem voltam. 32F
3/18 anonim válasza:
nekem pozitív élményem van csak sajnos 2 nő volt aki jóval idősebb volt mint én! Nem volt rossz a többi hölgy partneremmel sem de ők adtak valami pluszt, nem tudom leírni mit, de egyszerűen amíg tartott tapadtam rájuk élveztem a társaságukat, és a velük töltött időt!! Lehet mert sokkal fiatalabb voltam és tetszett hogy egy dögös 40+ nőnek, nőknek én kellek!!!!
4/18 anonim válasza:
17 évesen 36 volt a nő, az valami isteni volt.
39 évesen voltam 75 évessel, érdekes volt és intenzív, de a 20 as korosztály jobban izgat. 42F
5/18 A kérdező kommentje:
75 éves nővel, ez komoly? Furán hangzik
2020. dec. 12. 23:21
6/18 anonim válasza:
Rendszeresen gyakorlom. A feleségem idősebb tőlem.
8/18 anonim válasza:
Az idősebb korosztályban azt szeretem, hogy nem félnek lakáson talizni elsőre.
Még ha nem történik semmi is remekül éreztük magunkat, volt akivel csak harmadjára volt szex mert első 2 alkalommal annyira elmerültünk egymás sztorijában, hogy eszünkbe sem jutott.
9/18 A kérdező kommentje:
6-os kommentelő: Egészségedre, sok boldogságot
2020. dec. 13. 00:23
10/18 anonim válasza:
21 év van köztünk, évek óta működik, együtt is élünk már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!