Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk! Ha én csak a fiú szerepet próbálnám ki sráccal akkor is van esélyem találni vkit?
Általában félénkebb srácok.Sok ott is az átverés,kib*szás,átbasz*s
Ezért elég óvatosak ők is
Szóval neked egy szálkás hasú birkózó alkatú, lágyszívű orális gyönyörökben részesítő pasas kell?
Hú de sajnállak barátom!
Akkor a konnektort is kipróbálhatod ...
Érzelmi kapcsolat nélkül az egész egy kalap lópikulát nem ér.
Nem azt állítom, hogy barátomba szerelmes vagyok, de jól esik vele lenni és többet ér a vele való együttlét mint egy ócska nővel.
És ő a passzív akit én részestek az orális gyönyörökben, hisz adni jó!
"Én megbízható, értelmes, diszkrét normális szexhavert keresek." <> "Tehát nem akarok dugni és orált se csinálnék"
Ezekkel a feltételekkel milyenfajta szexhaveri viszonyt vársz? Valaki, mindenféle érzelmi kötődés nélkül majd rendszeresen leszop és aztán tovább áll? És mindezt ráadásul tegye egy olyan ember, akinek 1000+1 lehetősége van egy egyenlőbb kapcsolatba belépni? Nem egészen jársz a földön, attól tartok.
Erre a szerepre, amire te keresel embert, a népligetben találsz hetero/meleg/bi srácokat, akikről elhiheted, hogy nem fognak senkinek se dicsekedni erről.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!