Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diszkrét, leszbikus szexuális kapcsolatra vágyom, vagy egy barátnőre "extrákkal". Nem voltam még korábban nővel, de mindennél jobban vágyom rá. Hol tudnék ilyen partnert találni?
Nőies, molett, nagy mellű nő vagyok. Szintén nőiesebb nőkkel szeretnék ismerkedni, a többi adottságunk eltérhet, ha esetleg bárkinek innen is lenne kedve a dologhoz, az is írhat nekem. :-)
(Budapest, Tatabánya lenne a legideálisabb)
27/ L
Gondolom itt is felbukkanhat ilyen nő, társkeresők, szórakozóhelyek is lehetőséget nyújtanak ilyen kapcsolat kialakítására. De azért csatlakozom az 1-eshez. Én inkább biszex nők körében látom azt, hogy jobban belefér nekik a szexuális kapcsolat. (Elnézést minden biszextől, ez csak egy saját tapasztalat, nem jelenti azt, hogy ez mindenhol és mindenkivel így is van.)
29/L
Én is nagyon hasonlóan vagyok! Ha gondolod írj nyugodtan!:)
18/L
Sziasztok!
Én is ilyen helyzetben vagyok, ducibb formás csaj vagyok.
Írjatok nekem is bátran :)
19/L Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!