Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők találtatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők találtatok már társat ennek az oldalnak köszönhetően komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Csak leszbikus nőkhöz szólna a kérdésem így aki bármi más megjegyzést tesz inkább ne tegye!

Találtatok már itt társat komoly kapcsolatra úgy hogy feltettetek egy kérdést mint ismerkedés vagy egyéb és sikerült is esetleg vagy még megy a keresés? :)

Most nem társat keresek magamnak így privátot nem kérek!

2021. márc. 19. 12:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Igen
2021. márc. 19. 12:27
 2/14 A kérdező kommentje:
1.kicsit bővebb sztorit szeretnék hogy hogy történt, milyen kérdést tettél fel meg egyebek ne legyünk most itt szűkszavúak :)..
2021. márc. 19. 12:41
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem kérdeztem semmit, beszélgetésbe elegyedtünk egy kérdés kapcsán és úgy bontakozott ki a románc.
2021. márc. 19. 12:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, még jó pár évvel ezelőtt. Feltettem egy kérdést, hogy az adott városban, ahol laktam vannak-e leszbikus lányok (Persze nyilván tudtam, hogy vannak, de burkoltan ismerkedési szándékkal íródott a kérdés) aztán volt egy lány, aki válaszolt erre. Elkezdtünk beszélgetni privátban, aztán találkoztunk is. Fél évig együtt voltunk.
2021. márc. 19. 12:59
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem :)
2021. márc. 19. 13:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
4. válaszoló vagyok. Bocsi, elírtam. Nem fél évig, másfél éviget akartam.
2021. márc. 19. 13:08
 7/14 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
Igen, egy feltett kérdésére válaszoltam, privátban folytattuk, négy és fél évig tartó kapcsolat lett belőle
2021. márc. 19. 13:48
 8/14 anonim ***** válasza:
26%
Kamu, farokméregetős kérdéseknek nem sok értelme. Privátot nem kér, de küld:)
2021. márc. 19. 14:00
 9/14 A kérdező kommentje:

8.nem küldtem senkinek semmit de látom itt mindent kamunak néztek :D..

ez nem kamu de hidd azt..tényleg kíváncsi vagyok kinek hogy sikerült és én is leszbikus lány vagyok csak mondom..

2021. márc. 19. 14:03
 10/14 A kérdező kommentje:

8.ja és látom nehéz volt szöveget értelmezni...

Csak leszbikus nőkhöz szólna a kérdésem így aki bármi más megjegyzést tesz inkább ne tegye!

2021. márc. 19. 14:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!