Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Laza kapcsolatra, miként? 19/l

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laza kapcsolatra, miként? 19/l

Figyelt kérdés

Egy 19 éves leszbikus vagyok, akiben mindig felmerül a kérdés, hogy lehet nem vagyok képes hosszútávú kapcsolatot kialakítani jelenleg, de a testi szükségeleteim akkor is megmaradtak. Sok lánynál tapasztalom hogy mennyire könnyen meg ez nekik, lehet rosszul csinálom? milyen tippeket kellene megfogadnom, hogy én is jó legyek ebben?

Csak azoknak a véleményét várom, akik már csináltak ilyet.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2020. jún. 10. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jó az elején éreztetni, vagy megmondani, hogy te nem akarsz semmi komolyat
2020. jún. 10. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem erre először a megfelelő partnert kellene megkeresni és le tisztázni vele hogy mit szeretnél

Nem tudok top pedig adni mert ez nem azon múlik hanem két normális ember közötti megbeszélésre és nagyon könnyen tud menni a dolog :)

L

2020. jún. 10. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nincsen semmi gond, hogy úgy érzed nem vagy kész egy tartós kapcsolatra. Én is ilyen vagyok a testi dolog kell, de a tartós párkapcsolat nem menne... Ne agyald túl ez fontos. És beszéljétek meg az elején, hogy mi hogy lesz
2020. jún. 10. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedsz ugyanúgy, de megmondod az elején, hogy "lazára akarod venni" a dolgot ennyi.
2020. jún. 10. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ezt az online partnerkereső oldotta meg. Sokan hazudoztak, de amire nekem kellett, arra végül jó lett. Laza dolgokra más ötletem nincs.
2020. jún. 11. 19:02
 6/8 A kérdező kommentje:

az is érdekelne, hogy hol, vagy milyen platform

igazából

2020. jún. 11. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az Eropolist és a Goldengate-et használtam.
2020. jún. 12. 19:02
 8/8 anonim válasza:
100%
Tavkapcsolat is erdekelne? Ha igen irj privibe 20L
2020. jún. 13. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!