Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan időszakotok, hogy évekig nem tudtatok időt szakítani egy kapcsolatra, de iszonyat mód hiányzott a szex? Mit csináltatok ilyenkor?
Ne érts félre, nem vagyok ennyire fiatal, rég elkölzöztem volna, hogyha tudnék melót vállalni, de 5-kor érek haza, és ezt egy katolikus kisvárosban képzeld el. Van, hogy ki tudok szabadulni, de egy kapcsolatban két havonta találkozni gáz. Vannak olyanok, akikkel összejöhetne, de nem fogott meg egyikükben semmi, és nem fogok olyannal lefeküdni, aki kedvel. Itt
szinte mindenkit ismerek, úgyhogy várok a költözésre.
Első igen, erre célozgattam, de hogyan?😂 Ha leszólítok valakit az utcán, az, hogy leszbikus, bejön neki a képem, és van benne egy enyhe nimfománia ehhez az egészhez, na erre mennyi esély van?😂
Második, ha van kedved meséld el privátban, hogy mi újság, szívesen elolvasom ^^
arra van időd, amire akarod
akkor is leírom, mint felnőtt, mert ne hidd, hogy ez valaha meg fog változni, sőt, rosszabb lesz.
Felnőttként egy csomó dologról le kell már mondanod, mert család, barátok és munka mellett sehogy sincs időd rájuk és utána is pörögni kell.
Pl nekem reggel 5 órakor kell felkelnem, hogy el tudjam intézni a munka melletti projektjeimet, hogy tudjak menni sportolni és maradjon időm a feleségemre és a babámra. Hétvégéim pedig jövő januárig be vannak táblázva.
És ennek semmi köze a szexuális beállítottsághoz vagy ahhoz, hogy konzervatív a család
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!