Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet szexnek hivni, ha két nő "együtt van"?
Figyelt kérdés
Sokan szexnek nevezik, ha két nő együtt van. De ezt nem tudom elképzelni szexnek, hiszen semmi olyan nem történik amit annak lehetne nevezni. Max petting, vagy ilyesmi. Én férfi vagyok, csak nagyon szúrja a szemem amikor ilyet olvasok.2018. okt. 8. 20:16
1/27 anonim válasza:
Hmm.. Rejtett homofóbia. Szép próbálkozás.
Egyébként van felcsatolhatós pé___nisz. Tudsz róla? Azt már rendes szexnek tartod?
2/27 anonim válasza:
Ha valaki megcsókol valakit az szex.
A sex szó nemiséget jelent. Mivel azonosneműekről van szó, lehetne azonos szex-nek nevezni, de lássuk be hogy csak fanszőrszálhasogatás lenne. De te biztosan az elsuhanó lehetőségeket sajnálod! Én is! :-) F
3/27 anonim válasza:
Ezek szerint neked csak az a szex, amikor a pénisz behatól a hüvelybe?
Pedig a szex egy folyamat.
S alapvetően lehetséges vaginális, orális és anális szex is.
Semmi olyan nem történik? Miért? Csókolózás, egész test simogatás, vagina izgatása, orál, esetleg ollózás, miért ne lehetne egy szerelmespár szeretkezése.
4/27 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok arra,hogy két nő hogyan hoz össze az ágyban egy gyereket,de próbálkozásnak biztos jó,de nem elég.
5/27 A kérdező kommentje:
Nem rejtett homofóbia, csak máshogy értelmezem a szót. Nem veszekedni jöttem, hanem okulni.
2018. okt. 8. 20:32
7/27 anonim válasza:
Sajnálom azokat a nőket akivel te "együtt vagy" ha a szex neked csak annyiból áll hogy a fa.szod ki-be dugod.
8/27 A kérdező kommentje:
nem abból áll, tudom, hogy egy egy komplex dolog. Csak nem tudnám szexnek nevezni, ha nem történik behatolás. De ne menjünk át személyeskedésbe, mert nem ez a kérdés.
2018. okt. 8. 20:53
9/27 anonim válasza:
Azt gondolsz amit, akarsz kérdező. Mindenkinek mást jelent a szex.
10/27 anonim válasza:
Esküszöm értelmes a kérdező, ilyen is ritkán van hasonló elsőre provokálónak tűnő kérdésnél:D nem vagyok leszbi amúgy, de szerintem minden olyan szexnek számít ami érzelmes intimitás. Legyen az behatolás, orál. Egyébként ha az illető mêg élvez is, na oda csak szexszel lehet eljutni.:D de ez már csak a hülyéknek példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!