Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy lehet szexnek hivni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet szexnek hivni, ha két nő "együtt van"?

Figyelt kérdés
Sokan szexnek nevezik, ha két nő együtt van. De ezt nem tudom elképzelni szexnek, hiszen semmi olyan nem történik amit annak lehetne nevezni. Max petting, vagy ilyesmi. Én férfi vagyok, csak nagyon szúrja a szemem amikor ilyet olvasok.

2018. okt. 8. 20:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%

Őszintén szólva először eleggé felcseszett a kérdés, gondoltam, hogy jaj megint egy hülye kanos pasi, aki olyanba üti az orrát, amiben nem érintett. De nyílván a kíváncsiság nagy úr és valahol meg kell kérdezni amire kíváncsi az ember és máshol egy hetero pasi nem igazán tud kérdezgetni leszbikusoktól vagy biszexektől csak itt.

Aztán én is elgondolkodtam a dolgon és rákerestem a googlen és azt írták, hogy alapból valóban azt nevezzük szexnek, amikor a pénisz behatol a női nemi szervbe. Viszont ezen az alapn elgondolkodtató, hogy akkor pl. nyalásnál vagy szopásnál is azt mondjuk, hogy orál szex pedig ott sem hatol be a pénisz a női nemi szervbe. Szerintem egyszerűen csak nincs erre külön kifejezés legalábbis én nem hallottam a leszbikus szexre külön kifejezést ahogy két férfi közötti szexre sem és így oldják meg, hogy azt mondják leszbikus szex hiszen nem tud mást mondani. Ha erre lenne kfejezés azt mondanánk, de tudtommal nincs. Így leszbi szex ha tetszik, ha nem. Vagy találjunk ki rá egy kifejezést és hívjuk úgy. :D

2018. okt. 8. 21:18
 12/27 anonim ***** válasza:
97%

Nem érdekel hogy hívják csak azt tudom hogy a legjobb dolog a világon.

20/bi

2018. okt. 8. 21:20
 13/27 anonim ***** válasza:
27%

Igazából igaza van a kérdezőnek. Ha szigorúan vizsgáljuk a kérdést akkor a szex definíciója az, hogy az erektált pénisz behatol a vaginába.

A leszbikusok szexuális tevékenységet folytatnak, de nem szexelnek a hagyományos értelemben és a szüzességüket sem tudják elveszteni.

2018. okt. 8. 22:20
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
És ki akar olyan unalmas lenni hogy leragad a hagyományos értelemnél?
2018. okt. 8. 23:22
 15/27 anonim ***** válasza:
98%
Ez hülyeség hogy csak az a szex amikor egy oenisz behatol a vaginába! Szóval ha análisan csinálják az nem szex? Akkor az mi? Seggtömés? XDD hagyjuk már.
2018. okt. 8. 23:50
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te vagy fogalmi tévedésben, kérdező. Nem az aktust hívják szexnek, még csak nem is a testi érintkezést, hanem a teljes nemi izgalommal járó misztériumot. Heteroszexualitás esetén úgy hívják: férfi-nő misztérium. az ebédlőasztalnál is zajlik, ahogy egymásra néznek, ahogy kapcsolódnak a felek.

A testi együttléteket - bármilyen formájú - mindenképp szexnek hívják, aktus nélkül is.

2018. okt. 9. 02:38
 17/27 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert tulajdonképpen nincs erről semmi féle szakirodalom. (Vagy legalábbis én nem találtam) De nekem helytálló az a gondolat is, hogy a szex relatív, és nem lehet pontosan meghatározni, hogy mi az.
2018. okt. 9. 21:53
 18/27 anonim ***** válasza:
76%

"a szex relatív, és nem lehet pontosan meghatározni, hogy mi az"

Ennyi.

Amúgy is csak egy hülye szó. Semmi jelentése. Mintha nem lenne mindegy mit jelent. A tényeken nem változtat akárhogy is hívjuk. Akármit is csinál két lány egymással azért csinálják mert élvezik.

2018. okt. 9. 22:17
 19/27 anonim ***** válasza:
78%

Oké, elfogadom az érvelésedet, de akkor szerinted hogyan lehetne nevezni, amikor két nő együtt van? Szerelmeskedés? Élvezkedés? Játszadozás? Komolyan érdekelne, hogy te minek neveznéd akkor. :)

Illetve a másik, hogy ilyen alapon az orális szex elnevezés is zavar? Vagy az annyira nem, mert ott azért történik behatolás (a pénisz a nő szájába)?

2018. okt. 10. 13:55
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Látom nem érted. Szexnek nevezem simán. Az égvilágon semmin nem változtat hogy minek hívom. Akkor is lányokkal fogok szexelni, ha valaki szerint csak fiú meg lány között történhet szex. Mert mindenki más így hívja, és így fogják tudni mire gondolok. :D Nekem pl még jobban is szex az ami köztem meg egy másik lány között történik, pedig biszex vagyok de jobban élvezem lányokkal.
2018. okt. 10. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!