Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet szexnek hivni, ha két nő "együtt van"?
Őszintén szólva először eleggé felcseszett a kérdés, gondoltam, hogy jaj megint egy hülye kanos pasi, aki olyanba üti az orrát, amiben nem érintett. De nyílván a kíváncsiság nagy úr és valahol meg kell kérdezni amire kíváncsi az ember és máshol egy hetero pasi nem igazán tud kérdezgetni leszbikusoktól vagy biszexektől csak itt.
Aztán én is elgondolkodtam a dolgon és rákerestem a googlen és azt írták, hogy alapból valóban azt nevezzük szexnek, amikor a pénisz behatol a női nemi szervbe. Viszont ezen az alapn elgondolkodtató, hogy akkor pl. nyalásnál vagy szopásnál is azt mondjuk, hogy orál szex pedig ott sem hatol be a pénisz a női nemi szervbe. Szerintem egyszerűen csak nincs erre külön kifejezés legalábbis én nem hallottam a leszbikus szexre külön kifejezést ahogy két férfi közötti szexre sem és így oldják meg, hogy azt mondják leszbikus szex hiszen nem tud mást mondani. Ha erre lenne kfejezés azt mondanánk, de tudtommal nincs. Így leszbi szex ha tetszik, ha nem. Vagy találjunk ki rá egy kifejezést és hívjuk úgy. :D
Nem érdekel hogy hívják csak azt tudom hogy a legjobb dolog a világon.
20/bi
Igazából igaza van a kérdezőnek. Ha szigorúan vizsgáljuk a kérdést akkor a szex definíciója az, hogy az erektált pénisz behatol a vaginába.
A leszbikusok szexuális tevékenységet folytatnak, de nem szexelnek a hagyományos értelemben és a szüzességüket sem tudják elveszteni.
Szerintem te vagy fogalmi tévedésben, kérdező. Nem az aktust hívják szexnek, még csak nem is a testi érintkezést, hanem a teljes nemi izgalommal járó misztériumot. Heteroszexualitás esetén úgy hívják: férfi-nő misztérium. az ebédlőasztalnál is zajlik, ahogy egymásra néznek, ahogy kapcsolódnak a felek.
A testi együttléteket - bármilyen formájú - mindenképp szexnek hívják, aktus nélkül is.
"a szex relatív, és nem lehet pontosan meghatározni, hogy mi az"
Ennyi.
Amúgy is csak egy hülye szó. Semmi jelentése. Mintha nem lenne mindegy mit jelent. A tényeken nem változtat akárhogy is hívjuk. Akármit is csinál két lány egymással azért csinálják mert élvezik.
Oké, elfogadom az érvelésedet, de akkor szerinted hogyan lehetne nevezni, amikor két nő együtt van? Szerelmeskedés? Élvezkedés? Játszadozás? Komolyan érdekelne, hogy te minek neveznéd akkor. :)
Illetve a másik, hogy ilyen alapon az orális szex elnevezés is zavar? Vagy az annyira nem, mert ott azért történik behatolás (a pénisz a nő szájába)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!