Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy lehet szexnek hivni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet szexnek hivni, ha két nő "együtt van"?

Figyelt kérdés
Sokan szexnek nevezik, ha két nő együtt van. De ezt nem tudom elképzelni szexnek, hiszen semmi olyan nem történik amit annak lehetne nevezni. Max petting, vagy ilyesmi. Én férfi vagyok, csak nagyon szúrja a szemem amikor ilyet olvasok.

2018. okt. 8. 20:16
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Valóban nem változtat az égvilágon semmit, hogy minek nevezed, de én kíváncsi voltam az érvelésre, vagy, hogy hogyan lehet ezt nevezni.

Az orális szex számomra azt jelenti, hogy szex, mivel behatolás történik, de orális mert szájba. Azaz szájon át történő behatolás.

Nekem nincsen különösebb bajom azzal, ha valaki szexnek nevezi, csak az én fejemben az életem során az a kép nem rajzolódott ki, hogy a nők nővel SZEXelnek. Olyan alapon helytálló, hogy kizárásos alapon másnak nem lehet nevezni

2018. okt. 10. 18:23
 22/27 anonim ***** válasza:
Mert pasi vagy, és lehet hogy csak tudat alatt de többre tartod ha egy pénisz is van a dologban. Anélkül neked nem szex a szex,és nehezen képzeled el hogy valakinek meg az.
2018. okt. 10. 18:31
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Az is orális szex, ha nőt nyalnak ki, nem? Na ott hol a pénisz behatolás?

Fuck logic...

Engedd el szerintem a témát.

2018. okt. 10. 18:42
 24/27 anonim ***** válasza:
Elolvastad a 16-os válaszát? Nem reagáltál rá. Írhat ide bárki bármit, neked szex = dugás, ami kb olyan mintha az evés fogalma lekorlátozódna annyira, hogy csak levest kanalazol, így aki nem levest és nem kanállal fogyaszt, az a te világodban nem eszik.
2018. okt. 13. 01:52
 25/27 A kérdező kommentje:
Én sose hallottam még azt a jelentését a szónak, amit leírt, de ha ez valóban ezt jelenti, akkor meg van oldva a probléma. Egyébként az én úgy képzelem el, hogy akinek villája van, az nem tud levest enni.
2018. okt. 13. 11:58
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha ott van előtted egy tányér leves és te nagyon éhes vagy, de nincs kanalad, akkor éhenhalsz inkabb, minthogy alternatív módon edd meg?:D

Tényleg fölösleges ezen vitázni asszem.

2018. okt. 14. 10:31
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha nincs kanalad, akkor csak szimplán nem tudsz kanállal enni...de enni még tudsz.
2018. okt. 14. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!