Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan nőt akinek sikerült elfojtania magában a nők iránti vágyait, és együtt-tud élni férfival is?
Épp most teszed tönkre az életed, tudsz róla?
Elárulok neked egy nagy titkot: Jól írtad,csak elfojtani tudod, megszűntetni nem. És előbb utóbb az elfojtott érzéseid át fogják törni a mesterséges gátat, amit az utukba tettél és hiába "késő" lesz, borítani fogsz mindent. Lehet,hogy 45 évese 50 évesen fogod elhagyni a férjed, a kamasz gyerekeid nyakába fogod zúdítani, hogy egy nő miatt hagyod el az apjukat, az idős szüleid szívinfarktust fognak kapni ha meghallják,hogy a példás családanya, középkorú lányuk megbolondult...De téged ezek nem fognak érdekelni, mert végre élni akarsz majd.
Szóval szerintem egyszerűbb lenne ha most vágnál bele hogy megvalósítsd önmagad, de végül is te tudod.
Amit nem tudsz elfojtani azt nem érdemes tovább halogatnod, egyszerűen csak próbáld ki. Miért a másikkal foglalkozol, hogy kinek mi a véleménye?
Magaddal foglalkozz, a saját boldogságod a fontos, nem a másiké, vagy hogy a másik mit gondolhat rólad...
Mindig is vonzodtam a lanyokhoz
De ket komoly kapcsolat es 3 gyerek utan tudtam csak igazan belemelyedni ebbe
A baratnomel sajna ritkan tudunk egyutt lenni mert o neki is vannak gyerekei
De megoldjuk
Sem o sem en nem vagyunk leszbik hanem csak biszexualisok de kell a noi erinte nekunk. :-)
En 44 vagyok o 30 eves
Szoval soha nem keso
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!