Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagy leszbikus lányok milyen egy csajjal együtt lenni?
Jó. Nem lehet mást mondani, meg kell tapasztalni. Én olyan szerelmes voltam az első barátnőmbe, hogy minden pillanatunkat valami csodának éltem meg. Most már leolvadt a vakolat, látom mindkettőnk hibáit, magamban jókat nevetek, hogy milyen szerencsétlenek, bénák és buták voltunk akkor az ágyjeleneteinknél, de a mai napig összeszorul a szívem, ha arra gondolok, érzelmileg mit éltem át... Ahogy egy szerelmes nő/lány átölel téged és minden tudásával igyekszik örömet szerezni... Ahogy te átöleled, csókolod azt a lányt, akibe őszintén szerelmes vagy... Fantasztikus érzés. :)
Azt viszont, hogy önmagában, érzelem nélkül, puszta vágyból milyen a szex lánnyal azt nem tudom, de nem is szeretném kipróbálni...
Lágyabban,érzékibben csókolnak mint a pasik.Másabb az illatuk is,finomabb-enyhébb de kívánatos.Mikor a tapi részhez értek,megérzed a melleit,amik a símításra kemények lesznek."Kiugranak"a bimbók.A hasánál pedig pici- szép köldök fogad.Finom,puha börük van és általában érzékeny.Szeretik a símítják - puszilják őket.Odalent pedig farok helyett,egy "rózsabimbó" van.Ami ha kinyílik isteni nedű lakozik ott.Kívánatos illattal.Ha a nylevvel a szirmok(ajkak)közé hatolunk csillogni kezd a forró nedv és ahogy az első sóhajok nyögések elhagyják a nő száját,tudod,hogy jó uton jársz.Aztán az az érzékeny ki bimbó is nagyon finom.Nyalni is és szopogatni is,és ahogy azt érvezi a nő,ahhhh isteni.A nedv meg szak folyik és illtozik.
Na és jobban nyalnak es ujjaznak,mint a pasik átlagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!