Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok. Nektek mi a ti történetetek? Vannak itt olyan nők, akik már együtt is élnek?
A legjobb barátnőmnek lett egy új párja, és az ő ismerőse volt.Először egy karácsonyi partin találkoztunk a barátnőméknél, ahol rengeteget beszélgettünk, jól megismerkedtünk. Utána elkezdtünk randizgani, együtt is szilvesztereztünk,1 hónap múlva összejöttünk. Januárban lesz 5 éve, hogy együtt vagyunk, 3 éve együtt is élünk. Soha nem csaltam meg, tudtommal ő sem engem:-)
31/N
Pszichológus vagyok és egy barátnője miatt keresett fel, aki arra utaló jeleket produkált,hogy korábban bántalmazták,de nem mondott semmit. Az ilyenkor szokásos tanácsokat adtam,hogy mit próbáljon megfigyelni stb. Pár hét múlva visszajött az addigi megfigyeléseivel, aztán 2-3naponta telefonált ha látott valami gyanúsat,hosszan elbeszélgettünk ezekről,aztán szóba merültek általánosabb témák is, napi rendszerességgel tartottuk a kapcsoltot, egyre gyakrabban találkoztunk,így szerettünk egymásba. Tervezzük az összeköltözést, még nem tudok mikorra lesz meg,még semmit nem kezdtünk el intézni,valószínűleg lassan fogunk haladni a szoros időbeosztásunk miatt. Egyik oldalról sem történt megcsalád.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!