Hogy jöttetek össze? Mi a ti közös történetetek? Elmeséled? Mióta vagytok együtt? És szerinted miért vagytok még mindig együtt?
szó szerint beleestem..a buszon,mikor a sofőr fékezett egy hatalmasat. nagyon jót nevettünk rajta. elkérte az msn-en és még aznap rám írt, hogy lenne-e kedvem randizni, mert nagyon tetszem neki.
2hónapja vagyunk együtt. nagyon szeretjük egymást.
szerintem azért vagyunk 'jók' együtt,mert közös az érdeklődési körünk, mindketten értjük a poént:)
14/L ő pedig 16/F
A falunkba járt a párom bulizni pár haverjával,és volt a falumba egy lány aki járni akart a párommal,találkozgattak,de nem volt köztük semmi.Aztán kivételesen elmentem discóba,és a lányal beszélgettünk,majd a párom(aki akkor még nem volt az)hazavitte a lányt a faluba ahol laktunk,de közben felvettek engem is!Aztán a lány felhívta az én telefonomról a fiút amikor elmentek,hogy jöjjönek vissza.Viszajöttek,de nem történt semmi köztük.Aztán írtam a fiúnak smst hogy miért nem lép?!És írta hogy nem tetszik neki a lány stb stb.Sms-ezgettünk egy csomót,találkozgattunk.de közben velem is akart járni egy fiú,de egy pár nap után nem érdekelt,rájöttem hogy örültem az sms-eknek,alig vártam írjon,találkozzunk.Ekkor már a lánnyal nem találkozott,aztán kb 4-6hét után megvolt az első csók,majd rá 2hétre egy pár voltunk.megbeszéltünk mindent,hogy mit érzünk egymás iránt stb
A lány akivel nem is voltunk barátnők 3évig nem is köszönt.De sokan akik a párommal járni akartak,még most sem fogták fel hogy velem van.Közénk akartak állni.
már 4éve lessz hogy együtt vagyunk,olykor viták vannak,de néha ez is kell.Lehet hogy egy kicsit hosszabbra sikerült,de így is lerövídítettem(de a lényeg benne van).21évesen a fiú(25) engem vitt haza elsőnek, pedig volt 1-2kapcsolata.Ez nagyon jó érzés!
Miért vagyunk még mindíg eggyütt?Hát nem is tudom,valami jó csak van benne,mert ha nem akkor már nem lennénk együtt.
23/L
Egyszer megláttam a parkban...de szemet sem vetettem rá...a barátnőmmel voltam kikisértem a buszhoz...akkor csak egy "kékszemű srác" volt, akit bejelöltem egy közösségi portálon...évekig nem találkoztunk...aztán egy nyáron gitározott a parkban, ugyanott...odamentem (mivel a bnőmnek osztálytársa volt)...elkértem a gitárját...és lenyűgöztem:D ekkor semmi nem alakult még ki...utána párszor még láttuk egymást...de az egyik barátnőmnek kezdte csapni a szelet...úgyhogy nekem tabu lett...aztán egyszer elejtett egy kósza viccet, hogy "mi lenne ha beleszeretnék?" közben teljesen elhidegültünk, a barátnőmnek folyton tanácsot adtam, hogy hogyan közeledjen felé...persze tudtam, hogy nem lehet jó vége...mert én meg közben beleszerettem ebbe a srácba...próbáltam objektiv lenni és azt tanácsoltam a barátnőmnek, hogy úgy tegyen, ahogy a szive diktálja én ebbe nem szólhatok bele...egyre többet gondoltam rá...megszerezte a számomat...felhivott...találkoztunk...3 hónap múlva megcsólolt...azóta elválaszthatatlanok vagyunk már majdnem 3 éve...sajnos távkapcsolatban vagyunk jelenleg egyetem miatt...de ez egy életre szóló nagy összetartozás részünkről, azóta soha nem tudtunk hátat fordítani egymásnak...mindig számíthattam rá...és fordítva...
a barátnőm persze megbékélt, igaz, hónapok múlva, de a barátság is megmenekült:)
hát ez a mi szerény történetünk...arra meg hogy a portálon bejelöltem, évekkel később jöttem rá, hogy Ő volt az:D jókat nevettünk:)
Egy helyen dolgoztunk, mindig nézett, de sosem hívott el sehová, már nagyon untam és elpanaszoltam a kolléganőmnek, hogy kénytelen leszek én lépni, mert különben sosem lesz semmi belőlünk:)
A kolléganőm fia jó barátja volt a páromnak, és felhívta, miután megtudta az anyjától, hogy mit mondtam. Ennek köszönhetjük az első randit:) Ennek 5 és fél éve. Azért vagyunk még együtt, mert még mindig szeretjük egymást, tudunk együtt nevetni, és jól érezzük magunkat együtt. Olyannyira, hogy van egy 8 hónapos fiunk is:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!