Milyen vicces történetetek van rendőrökkel kapcsolatban? Légyszi, röhögjünk együtt!
00:57, emeltesd a gyógyszeradagod, mert ez már nem elég.
Ez itt a humor helye.
http://www.youtube.com/watch?v=SmHFUSGNj8k&feature=related
"Szerintem ez nagyon gáz. Talán tanulnod kéne, nem pedig a rendőrökön röhögni... 1-2 rendőr alapján ne ítéljünk el minden rendőrt, de gondolom csak eddig terjed az értelmi színvonal. Gratulálok. Remélem nagy magyarnak vallod magad. Söpredék."
Te aztán szépen beégetted magad. Senki se mondta, hogy elítéli az egész állományt.
Grat a logikádhoz.
Ha egyszer lehet nevetni riportereken, politikusukon stb akkor miért ne lehetne rendőrökön is.
Én a tvbe láttam 1 felvételt ahol 2 db uborkával fizettek le rendőrt.
Van egy haverom aki nem hagy ki egyetlen lehetőséget sem ha rendőrrel találkozik.
Már sötétedett. Kecskemétről mentünk Budapest irányába.
Köröznek a lámpával. Megállunk. A haver kiszáll és így köszönti a közeget.
- Gondoltam, hogy maguk azok mert csak rendőrök meg a k*rvák szoktak itt ácsorogni, de k*rváknál nincs elemlámpa.
A rendőr morcosan mondta a betanult szöveget :
- Jogosítvány, személyi, forgalmi...
Erre a srác kicsatolja az övét és elkezdi kigombolni a nadrágját. A rendőr szeme kikerekedik.
- Tudja biztos úr piacon voltunk. A zsebtolvajok miatt varrattam egy belső zsebet a nadrágomba. Itt tartom az iratokat és a nagyobb összeget. Viszont a zsebhez csak akkor férek hozzá ha kigombolom a nadrágom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!