Hogy jöttetek össze? Mi a ti közös történetetek? Elmeséled? Mióta vagytok együtt? És szerinted miért vagytok még mindig együtt?
Egy discóban ismerkedtünk meg. Neki elege volt a csajokból nekem meg a pasikból. Épp csajos estét tartottunk a barátnőimmel amikor belépett a haverjával és az összes lány ismerősöm körül rajongta én nem ismertem és nem is értettem, hogy mire ez a nagy felhajtás. De utánna szemezgettünk és mellémült, elkezdtünk beszélgetni jól éreztük magunkat és mivel jött egy jó kis szám ezért táncoltunk ott elcsattant az első csók. Elkérte a telefonszámomat és az msn címemet, hazakísért majd másnap találkoztunk. Beszélgettünk és úgy éreztük mint ha már ezer éve ismernénk egymást hihetetlenül beleszerettem, és ennek már több mint 4 éve!
Hogy miért vagyunk még együtt, mert nagyon szeretjük egymást és kitartunk a másik melett. Tudjuk, hogy mindnen kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de azt együtt megoldjuk, mert meg akarjuk és mert szeretjük egymást és tudjuk hogy összetartozunk!
Én 20/l ő 23/f
Én még sosem tudtam összejönni olyannal aki igazán tetszett, és évek óta nem tudja kideríteni senki, hogy miért nem.
28/f
az én történetem is érdekes :)
volt 1 időben ilyen depressziós,metálos,rockeres ,kifordult időszakom.akkor ismertem meg a neten 1 srácot, akibe belezúgtam,de 1,5 évig csak msneztünk,meg telefonon beszéltünk,volt "vmi köztünk",na a lényeg,hogy ilyen se veled,se nélküled "barátságunk" volt,aztán egy ideig megint jóban voltunk,akkor volt Tiszafüreden táborban,de akkor már volt bnője, egyik este felhívott,sokat beszélgettünk,aztán kihangosított és hülyültünk a barátaival,akkor,az egyik srácnak ott szimpatikus voltam.
a tábor után ő felvett msnre,és beszélgetni kezdtünk,ám én az elején csak kihasználtam,hogy infókat gyűjtsek a "barátomról".aztán kezdtem egyre jobban megkedvelni,egyre több mindent mondtuk el egymásnak. kb 1,5 hónapig így volt,aztán kérte ,hogy találkozzunk, (ő,meg a barátai mind Pesten laknak,én viszont veszprémi vagyok ,120km távolság) a szülei 2 éve kb vettek 1 nyaralót Csopakon (Veszprémtől 15 km ) és ott töltötték a nyarat, eleinte nagyon elleneztem h találkozzunk de a végén belementem, teljesen máshogy nézett ki,mint a képeken , nem is tetszett :D aztán egyre inkább megtetszett,aznap elmentünk 1 parkba vizipipázni,majd 1 ligetbe,ahol 1 padon hozzábújtam. akkor és ott mind a ketten éreztük h több mint barátság.
aztán a következő találkozásnál megismertem a szüleit Csopakon, ott is ölelgettük egymást ,meg hozzábújtam.
szeptember elején a Balaton partján 1 fűzfa alatt elcsattant az első csók :)
mindkettőnknek a másik volt az első ,mindenben :);)
lassan 2 éve vagyunk együtt és,hogy miért is?! :)
azért mert egyszerűen és tiszta szívvel szeretjük egymást :)
igaz,még fiatalok vagyunk , de a jövőnket (továbbtanulást pl ) már együtt tervezzük :)
mi egy koncerten találkoztunk először.odajött a haverjával és piát kínált:Dcsak hogy én akkor mással voltam ott.nem jártunk, de már úgy volt. na mindegy konci után felmentünk páran egy kocsmába. ott már nem érdekelt az a srác akivel mentem, nem is törödtem vele, csak az Új sráccal lógtam. táncoltunk,meg baromkodtunk. aztán felvett msnen, majdnem mindnnap beszéltünk. taliztunk oylan 5x .valentínnapon ismertük meg egymást azon a koncin, és pont rá egy hónapra volt megint , és persze megbeszéltük h megyünk. ott volt még pár haverja,meg nekrm is. na mindegy kint ültünk egy padon, és máe wléggé hozzá voltam bújva,meg hasonló, mire kijött a haverja és vmi csajról beszéltek. én meg felkaptam a vizet, és berohantam,utánam jött persze (szerencséje:D:P) és megcsókolt.:)
azóta együtt vagyunk.már majdnem fél éve:)
nagyon boldog vgyok vele. azért vagyunk még mindig együtt,mert mindent megteszünk egymásért, és szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!