Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem így normális kapcsolatra?
Nem szeretem magam, és annyira szégyellem a testem, hogy már volt, hogy azért hagytam ott valakit mert nem akartam hogy lásson.
Rövid távon lehet, hogy elviselhető, de szerintetek ez hosszutavon barkinek menne mellettem?
(Egy ido után biztos feloldódnék, de nem biztos hogy a masik igényeinek megfelelő idő alatt)
Nem, nem tudta.
nyáron is volt egy lány akire néha rászóltam, hogy ne nézzen (?😂), meg hogy ne mondja hogy szép vagyok, mert úgysem hiszem el.
Fú ne haragudj, de én hülyét kapnék attól, hogy ha valakinek nem bókolhatnék, mert nyomná a "jaj nem hiszem el" dumát és állandóan bizonygatnom kéne, hogy tetszik stb.
Az a baj kérdező, hogy ez már nem egy kis önbizalomhiány, hanem inkább olyan probléma, aminek a megoldásához szakember lenne szükséges. Bizonyos kor felett (értsd, gyakorlatilag felnőttként) már rövid távon sem tud evvel az ember mit kezdeni.
Önértékelési gondokon, akár testképzavaron tud pszichológus segíteni, gondolkodj el rajta szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!