Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös srácok! A golyóitokat sem borotváljátok?
Jól van, meguntalak. Meddő vita, meg se próbálod megérteni, miről van szó.
Én egyértelműen leírtam, engem nem zavar, ki mennyire szőrös. Felőlem lehetsz az, szíved joga. Csak ne akarjatok ál-érvek mögé bújva téríteni, és pont nektek kellene elfogadni, hogy nem mindenki olyan mint te.
A forrást meg nem én hiteltelenítem, szakmabeliként jól ismerem, és egyetlen szakembert se találsz, akik nem bulvárnak titulálnák.
Én elfogadom, akárki lehet szőrös.
Te fogadd el, hogy sokan vagyunk, akik meg nem azok.
Ha ez nehéz, reménytelen vagy.
41
A Cseh2-t nézed. Pont nem akartam téríteni. Pont azon az állásponton vagyok, amin te. Az egyetlen dolog, amibe beleálltam, az az, hogy tagadjátok a fanszőrzet hasznos, tudományosan állított funkcióját. Amire én is azt mondtam, mindenkinek jogos választása, milyet akar, és a két tábor ne akarja a másikat földbe döngölni. Erre te inkorrekten csak azért is beletolsz a fanatikusok táborába.
#42: LOL.
Te tényleg nem vágod ezt. Szerintem szimplán nem érted meg a szakkifejezéseket.
Ez a citált cikk EGY bizonyos fertőzésről szól, az "uszodaszemölcsről", ami nem a szőrtelenítés miatt alakul ki, hanem bizonyos esettekben a szőrtelenítés jellege ÉS bizonyos más fennálló körülmények segíthetik a kialakulást.,
Ez a példa pontosan annyira valid, mint hogy azt mondom, hogy a Pthirus pubis kifejezetten a szőrzetben tenyészik. Ami teljesen igaz, csak épp nem lehet azt mondani, hogy mindenki lapostetűs lesz, aki szőrös.
Engedd el, nem megy neked ez a tudomány-dolog.
44
LOL
Akkor olvasd el a 28-as hozzászólásom első bekezdésének végét. Ezt a cikket pont ezért linkeltem be. Tudom, hogy egy konkrét problémáról van szó, nem vagyok szefós.
#45: és ez mit is bizonyít? Hogy ha borotválom a szakállam, bizony megvághatom magam, és bizony el is fertőződhet, stb stb? Mágis a a pasik túlnyomó többsége borotválja az arcát.
Te hoztál egy példát, ami egy valós probléma, csak épp nem nevezhető mindennaposnak. Kb pont olyan elterjedt jelenség, mint a Pthirus pubis, ami meg csak a fanszőrzetben él meg, szőrtelenítés esetén nem.
Engedjük ezt el, teljesen felesleges.
Oké, engedjük el. Ha orvos vagy, akkor játszd le ezt a kollégáiddal, akik állítják (adott esetben rádióműsorokban, lapok megkeresésére, a nevüket adva), hogy a fanszőr eltávolításának sok negatív hatása IS van – az előnyei mellett, amik inkább esztétikaiak és praktikusak. Szívesen veszem továbbá, ha küldesz át szakmai tanulmányokat, amik cáfolják a fanszőr védelmi és higiéniai funkcióit, és eltávolításának negatív következményeit. Mert amik igazolják (és abból találni a neten sokat), azok mind bulvárhírek meg áltudományos anyagok szerinted.
Az a doki is biztos kókler, és csak az intimborotva-cégekkel akar kibszni, aki azon panaszkodott, hogy sokszorosára ugrott a pina- és fqszszemölccsel a váróban ücsörgő betegek száma az utóbbi 20 évben, és mind intimszőrtelenít. Én értem, hogy az arcodat is megvághatod, de az mégsem az intim zónád, amin egy aprócska hámsérülés is bazi nagy kapu a nemi úton terjedő betegségeknek. Főképp, hogy az arcod nincs olyan igénybevételnek (súrlódásnak) kitéve, mint döngetés közben a farkad/puncid. Ha például megvágom a farkam borotválás közben, és lefertőtlenítem, elállítom a vérzést, majd fél óra múlva a friss tinder-csajnál vagyok, aki vmilyen vírussal fertőzött, a puncileve meg a nyála meg a reszelés újranyitja a sebet, és már meg is fertőződtél.
Én így kaphattam meg valahogy egyszer egy nőtől ezt a krva szemölcsöt, pedig nagyon kényes vagyok a higiéniára, de frissen lehettem borotválva, és megvághattam magam. Aztán ezt már nem tudod sose kiirtani a szervezetedből, életed végéig, ha kijön egy új szemölcs a farkad bőrén, lefagyaszt(at)od.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!