Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Danielguy kérdése:
Még mindig miért borotválják sokan a farkuk körül? Sokatoknak bundás ott lent?
Figyelt kérdés
Külföldön már lecsengett ez a nagy borotváljuk a farkunkat divat, de itthon még mindig ciki, amit nem is értek.
Szerintem egy srácnak akkor férfias, ha szőrös ott lent, pláne, ha még jó nagy is.
Én szőrösen hagyom lent és ernyedten 12cm ami nem rossz pl öltözőben/ közös zuhanyzókban.
Van más is akinek ernyedten nagyobb és szőrösen hagyja?
2019. dec. 6. 19:28
1/18 anonim válasza:
nekem lankadtan nagyobb és én fazont hagyok meg odalent, de edzésen már azt látom hogy a csupaszság egyre inkább visszaszorul
2/18 anonim válasza:
Divat vagy nem divat, de én soha nem foglalkoztam ezzel. Ennek ellenére én borotválom, mert kellemesebb, jobb érzés.Ennyi, semmi több.
3/18 anonim válasza:
Figyelj bro' hagyd meg olyanra amilyennek te akarod, ez nem elvárás. Egyébként nem mondták még neked hogy a majmok rohannak a divat után, az igazi egyéniség meg diktálja a divatot és ettől függetlenül is van kisugárzása?
4/18 anonim válasza:
Mit foglalkozol te a más farkával? A tiéd szőrös, másé nem. Ez mindenkinek a saját dolga.
5/18 anonim válasza:
Én sose borotváltam, és szerintem nem is fogom.
7/18 anonim válasza:
Sokkal higiénikusabb ha szőrtelen, és jobb érzés úgy!
Ez nem divat kérdése...
8/18 anonim válasza:
Mert akkor nagyobbnak látszódik .
9/18 anonim válasza:
Már megbocsássatok, de az, hogy valaki a férfiasabb vagy a femininebb megjelenéshez vonzódik, az baromira nem tud holmi időszakos divat vagy választás lenni.
10/18 anonim válasza:
Én is szőrösen hagyom, alap állapotban 14 cm
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!