Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig miért borotválják sokan a farkuk körül? Sokatoknak bundás ott lent?
Külföldön már lecsengett ez a nagy borotváljuk a farkunkat divat, de itthon még mindig ciki, amit nem is értek.
Szerintem egy srácnak akkor férfias, ha szőrös ott lent, pláne, ha még jó nagy is.
Én szőrösen hagyom lent és ernyedten 12cm ami nem rossz pl öltözőben/ közös zuhanyzókban.
Van más is akinek ernyedten nagyobb és szőrösen hagyja?
Nekem most rövidre van vágva, és alapból 11cm.
Egyébként így könnyebb tisztántartani és nem tud beleakadni a szerteszét álló szőrzet.
22/F
Nagyon sokrétü lehet a szőrössen, vagy szőrtelenitve kérdés.
Magamrészéről, egy csupasz dákó és zacsi tapintása sokkal másabb, mint szőrössé. Igazatok van a szopás témában, a nejem imád szopni, mindig kellemetlen volt, mikor keresgeTte a szájában a szőrszálakat. Még egy nagyon fontos dolog igen ritkán lehet tiszta pamut anyagú aLsónemüt venni. Nekem jellemzően feltöltődik a szőröm elektromossággal a műszálas alsóktól, mintha tüvel szurkálnának. Ha simára borotválom az érzékeny területet nincs ilyen. És, csak ott teszem a többi részen megritkítom a madárfészket.
Én is full bundás vagyok lent. Már vagy két éve nem borotváltam vagy nyírtam. Meg is bámulnak néha kondi zuhanyzőban, hogy mekkora a szőröm, de így sokkal kanosabbnak néz ki a farkam szerintem. Én is azt látom, hogy külföldön egyre ritka a csupasz dákó és a nyírt a divat.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!