Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kondis, izmos srácok között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kondis, izmos srácok között sokan vannak akik nem borotválják és nem is vágják odalent?

Figyelt kérdés
Úgy értem olyanok akik meghagyjék a fanszőrzetüket.

2017. szept. 1. 07:10
 1/8 anonim ***** válasza:
40%

engem idegesít, ha 1 cm-nél hosszabb a szőr, így max akkorára hagyom meg, utána levágom.

sztem egy igényes fiatal férfi, nem hagy már kunkori fanszőrzetetet manapság.

aki meg igen, az kb meg sem érdemli hogy barátnője legyen.

2017. szept. 1. 07:25
 2/8 anonim válasza:
82%
Jó nagy divatmajom vagy egyes!
2017. szept. 1. 07:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy vannak, minden férfinak megvan a saját stílusa. És mi elég lusták vagyunk ilyen szemszögből... :)
2017. szept. 1. 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Biztos nem _sokan_. Ott pont tud baromi zavaró lenni a szőrzet, pláne ha teljesen gondozatlan.
2017. szept. 1. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
én viszont egyetértek za egyessel, adtam is neki egy zöld jelet.
2017. szept. 1. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

Ez olyan kérdés volt, hogy van-e olyan balettos lány, aki meghagyja a hónaljkutyát?

Gondolhatod, hogy pont a kondisok elég sokat foglalkoznak a testükkel. Kevés köztük az igénytelen.

2017. szept. 1. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A kondisok, gyúrósok között nagyon kevesen vannak akik nem szőrtelenítenek.

Az izmosok között viszont sokan nem nyírják :)

2017. szept. 1. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is full bundás vagyok lent. Már vagy két éve nem borotváltam vagy nyírtam. Meg is bámulnak néha kondi zuhanyzóban, hogy mekkora a szőröm, de így sokkal kanosabbnak néz ki a farkam szerintem.

A teljes szőrtelenítés kezd visszaszorulni kicsít és a trimmelt fazon kezd a legnépszerűbb lenni. Én maradok továbbra is a természetesnél.

24F

2020. febr. 16. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!