Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kondis, izmos srácok között sokan vannak akik nem borotválják és nem is vágják odalent?
engem idegesít, ha 1 cm-nél hosszabb a szőr, így max akkorára hagyom meg, utána levágom.
sztem egy igényes fiatal férfi, nem hagy már kunkori fanszőrzetetet manapság.
aki meg igen, az kb meg sem érdemli hogy barátnője legyen.
Ez olyan kérdés volt, hogy van-e olyan balettos lány, aki meghagyja a hónaljkutyát?
Gondolhatod, hogy pont a kondisok elég sokat foglalkoznak a testükkel. Kevés köztük az igénytelen.
A kondisok, gyúrósok között nagyon kevesen vannak akik nem szőrtelenítenek.
Az izmosok között viszont sokan nem nyírják :)
Én is full bundás vagyok lent. Már vagy két éve nem borotváltam vagy nyírtam. Meg is bámulnak néha kondi zuhanyzóban, hogy mekkora a szőröm, de így sokkal kanosabbnak néz ki a farkam szerintem.
A teljes szőrtelenítés kezd visszaszorulni kicsít és a trimmelt fazon kezd a legnépszerűbb lenni. Én maradok továbbra is a természetesnél.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!