Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért értelmezik nagyon sokan így a biszexualitást?
Azt veszem észre hogy itt az oldalon és sok más helyen is úgy értelmezik a biszexualitást, hogy egyszerre férfiakkal és nőkkel is lefekszik az ember és férfiakhoz és nőkhöz is vonzódik. Tehát pl ha van egy nővel kapcsolata, közben igényli hogy férfival is lefeküdjön.
Szerintem a biszexualitás az, hogy férfi és nő is meg tud tetszeni, mindkét nemhez képes vagy vonzódni.
Az, hogy hűtlen vagy, és nem bírsz magaddal, vagy nem olyan emberrel vagy akit szeretsz eléggé ahhoz hogy ne kelljen más, az más kérdés, semmi köze ehhez szerintem.
Egy hetero embernek is vannak olyan igényei amit a párja nem akar vagy nem tud kielégíteni, mégsem csalja meg feltétlenül.
Mert mindenki jobban tudja, mint bármi mást is. :)
Azt is nagyon jól tudják pl, hogy titkon MINDEN nő vágyik egy másikra...
Igen, nekem is ez tünt fel. Valamiért azt hiszik, hogy aki bi annak folyamatosan szüksége van nőre és férfire is paralel. Közben ez csak olyan mikor tetszik a szőke és a vörös nő is, de ha van egy szőke barátnőm, akkor nem igénylem a vöröset is (normál esetben) Aki meg félrelép, az heteroként is félrelép.
A kérdésre meg az a válasz, hogy az emberek nagy része nem gondolkodik + a szexuális dolgokkal kapcsolatban tájékozatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!