Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy sorozatszereplő kapcsolja be valakiben a biszexualitást?
Figyelt kérdés
Nagyon váratlanul ért, de a Killing Eve (Megszállottak viadala) Villanelle-je beindít!2019. ápr. 10. 08:23
1/3 anonim válasza:
Engem Will indit be a Shannara Kronikaibol smaciznek vele az erdoben
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy mindig is biszex voltál, csak te olyan típus vagy hogy érezz a másik után valamit, ehhez előtte meg kell ismerned.
Egy karaktert a sorozat pedig meg tudja ismertetni az emberrel.
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg később valaki más is elindította volna ami eleve megvan benned, csak mindenkinél van egy első valami, akin vagy amin észreveszi, hogy vonzodást érez.
Mondjuk Villanelle engem is beindít, igaz én fiú vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!