Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet az olyan emberekkel kezdeni, akik nem fogadják el a biszexualitást?
Nő vagy pasi vagy?
Ha nem mutatod ki a munkahelyeden akkor hogy tudták meg?
Biszex vagy és veled egynemű párod van?
Én is biszex vagyok, de a saját nememmel kizárólag szexet tudok elképzelni, nem tudok beléjük szerelmes lenni.
Semmit, szívük joga nem elfogadni.Magaddal tudsz kezdeni valamit, ha van olyan aki felé tudsz nyitni akkor tedd meg, vagy hagyd figyelmen kívül a dolgot és várj amíg leülepszik a téma. Ha nem megy, és nem bírod akkor válts.
Én amúgy nem valami kulturált közegben dolgoztam, ennek ellenére amikor egyik srácról kitudódott hogy homo. ugyan ez volt egy ideig a pletykatéma meg senki sem volt egy pride aktivista de nem volt kirekesztve az illető, és olyan szempontból senkit nem érdekelt hogy hogyan viselkedjenek vele. Lehet érdemes onnan is megközelíteni a dolgot hogy van-e más problémájuk veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!