Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan borotváljam le a fenekem?
Szeretném leborotválni az ánusz környékét, de mivel nem látok oda, félek, hogy megvágom magam. Ti hogy csináljátok? Van valami trükk, megoldás?
28 éves ffi
Érzed,hogy hol matatsz.Azért ezekkel az "új" borotvákkal nem olyan könnyű ám megvágni magad.
Én nő vagyok,kb.20 éve borotválom azon a környéken is,jó,nyilván a nőknek nem olyan nagy ott a szőr mennyisége,de még tiniként sem okozott ez olyan fokú problémát,hogy segítséget kelljen kérnem hozzá.
Guggolj le és úgy nyúlj hátra.
Én a kádban szoktam zuhanyzáskor. legugolok, a bal mutatóujjamat ráteszem az ánuszra, és utána azt borotválom körbe. Egyrészt megóvom az ánuszt, nehogy elvágjam, másrészt az ujjam segít megvezetni a pengét, hogy körbe tudjam borotválni.
Egy valamiről viszont ne feledkezz el, a popsi bőrt is ápolni kell, vagyis borotválás után az ánusz környékét is bekenem borotválkozás utáni arcbalzsammal. Azon kívül hogy jó illatú lesz a feneked, mellette a fertőzésveszélyt is csökkented.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!