Mennyire gáz, ha szőrös a fenekem? Borotváljam le, ha orvoshoz megyek?
Figyelt kérdés
Sajnos lány létemre elég szőrös vagyok mindenhol, és most nőtt valami a fenekemre(tályog?), amivel orvoshoz kéne mennem. Nem csak hogy első alkalom lenne hogy intim dolog miatt megyek orvoshoz, most még emiatt is kínosan érzem magam.:(
15/L
2017. jún. 30. 21:38
1/5 anonim válasza:
Szerintem borotváld le nyugodtan, ha úgy érzed. Az orvos már nagyon sok mindent látott, te nem tudsz neki olyat mutatni, amitől elszörnyülködne.
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg pont emiatt ne szedd le a szőrt és föleg ne borotvával! Hidd el, az orvos nem azt fogja nézni,orvosi szemmel fog rád tekinteni!:)
Ha mindenáron a szőrtelenítést érzed jobbnak,a gyantát ajánlom. De a hajlatnál a feneked alatt csak nagyon óvatosan.
3/5 anonim válasza:
Az orvos nem azt fogja nézi trendi vagy-e, "jó nő" vagy-e, hanem az egészséged.
4/5 anonim válasza:
Az orvost nem érdekli, de manapság szerintem gáz. Nekem is szőrös,de én borotválom.L.
5/5 anonim válasza:
Ha látná, akkor legalább beutalna oda ahol kezelik.
De borotválhatsz is, mint egy pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!