Hogy borotváljam úgy a nunimat minden nap, hogy ne roncsoljam szana-szét a bőröm?
Figyelt kérdés
Próbáltam tusfürdővel, intim lemosóval, hajbalzsammal, aloe verával hab gyanánt legalább 5 féle borotvával, de a bőröm mindig nagyon megsínyli. Ha pedig két nap egymás után borotválkozom, alig marad bőröm, bármennyire is óvatos vagyok.2017. máj. 1. 18:46
1/4 anonim válasza:
Van ez az új Veet-es borotváló ami alulra meg a szemöldökre van. Nekem ez nem csapja ki.
2/4 anonim válasza:
Mondjuk borotvahabbal? Tudod, ez erre van kitalálva.
3/4 anonim válasza:
Az sem megoldás hogy állandóan borotválod, tudom hogy gyorsan nő, de minél többet borotválod annál erősebb lesz és annál rosszabb! Én a helyedben most abba hagynám pár napig nagyon sz.r lesz mert viszketni fog, szúrni meg minden, de ha helyrejött a bőröd meg már meg is nőtt valamennyire akkor menj el intim gyantáztatásra. Na az iszonyatosan kellemetlen de mégis szakember csinálja, leszedi szépen a szőrt és utána megfelelő olajozással jól bekeni neked ami jót tesz, és utána sokkal tovább marad csupasz, lassabban nő majd ki mert szinte tövestől szedi ki a szőrt és nem csak levágja így hosszabb idő mire elkezdenek a szőrszálak kibújni a bőrödből, meg ugye ezzel kopik is mert sok szőrtüsző ha kikerül akkor a helyén már nem nő ki újabb szál, de végleges eltüntetéshez sajnos sok ilyen gyantáztatás kell.
4/4 anonim válasza:
Nem kell azt folyton
borotvalni nem baj ha kicsit szőrös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!