Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Verseny szerűen biciklizek,...

Verseny szerűen biciklizek, borotváljam le a lábam?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok. Elég sokszor borulok biciklivel. És a sebekből mindig fáj kiszedni a koszt és a kotszert a szőrtől. Nagyon szőrös alkat vagyok. A lábamról és a karomról borotválnám le. Mennyire gáz ez, és mennyire néz ki a hülyén ha a mellkasom meg szőrös marad.

2017. ápr. 28. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, ha fent szőrös, lent meg csupasz, akkor az érdekes, de ez mindenkinek a magánügye.
2017. ápr. 28. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Semennyire sem néz ki, ha a sport ezt kívánja meg.

De praktikusabb lenne gyantáztatnod.

2017. ápr. 28. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem gáz amúgy, de szerintem jobban nézi ki, ha a mellkasodon is leszedeted.
2017. máj. 4. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, sőt inkább legyél csupasz, mint szőrös. És ehhez nem kell versenyszerűen biciklizni sem.

De én a helyedben kompletten szőrtelenítenék, mellkast is. Jobban mutat ha egységesen szőrtelenítesz, meg komfortosabb is lesz. :) És borotva helyett inkább gyantázz, sokkal szebb lesz az eredménye, meg tartósabb is.

Én is biciklizek, de közel sem versenyszerűen, mégis mindent szőrtelenítek tetőtől talpig. Sokkal jobb így nekem. :) Amúgy ma már egy csomóan szőrtelenítik a lábukat, karjukat a fiúk is. Kezd ugyanúgy elterjedni, mint a csajoknál. Ja és a csajok nagy részének is bejön. :)

2017. máj. 4. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!