Hogy borotváljam?

Figyelt kérdés
egy elöttem levö csaj nemrég épp a borotvállásrol irt..En is szenvedek... 18 éves koromig nem borotválltam,azután lett pasim majd megszolta,hogy miert van dzsungel a lábam között....erre 18 éves koromban lenyirtam,majd kiborotválltam,erre még aznap szinte vér csurgott annyira kipattogtam....és lassan egy éve mindig kipattogok,,probaltam tusolás közben,habbal,nelkül,mindehogy...lehet hogy annyira érzékeny aböröm hogy nem lehet teljesen leborotválni? persze már meguntam,pasi sincs most nem zaklat,havonta egyszer átmegyek rajta...de nagyon rosz..tapasztalat? 20 L

2017. jún. 3. 02:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sz.rjad le hogy mások mit mondanak.
2017. jún. 3. 02:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd meg fazonosra, úgy izgatóbb is tud lenni! :)
2017. jún. 3. 02:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csinald ugy ahogy neked jó és Ne azert hogy másnak legyen jó
2017. jún. 3. 02:27
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ronda is ha igenytelenül szőrös, majd most jön a 32 fok :D szenvedhetsz vele:D nyírd le valami igényes fazonra legalább, aztán utána lehet epillálni.
2017. jún. 3. 05:37
 5/6 anonim ***** válasza:

ne teljesen csupaszra szedd, hanem hagyd meg pár milisre. Én is tervezek majd venni trimmelőt, sokat könnyít a helyzeten.

Egyébként pedig csak tényleg akkor szedd, ha téged zavar. Szerencsére pasikból is akad még olyan, aki nem csak a "bébipuncira" gerjed... 21N

2017. jún. 3. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó: Az a legrosszabb. A pár milis szúr, vagy legyen teljesen bozont, vagy semmi se legyen. De az ilyen rövidre vágottat utálom.
2017. jún. 3. 16:25

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!