Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy koptassam le ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy koptassam le ezt a losert? Nyáron smároltunk egy bulin, markolgatta a fenekem, feltett egy ilyen korlátra, fogdosta a mellem NEM VOLT SZEX SE PETTING, az utóbbihoz közel álltunk DE NEM TÖRTÉNT MEG.

Figyelt kérdés
Tudom hiba volt engedni stb. de nem gondoltam, hogy ennyire nyomulni fog, mondtam neki hogy ez csak egy nyári részeges kaland volt nem akarok többet, de lassan 1 hónapja írogat whatsappon kissebb nagyobb kihagyásokkal. Múltkor írta hogy ha nem fiúzni megyek a diszkóba ne rövidnadrágba meg haspólóba menjek le legközelebb WTF hát megáll az eszem ettől a nyomoréktól, és akkor tegnap megint ír, hogy miért nem lehet egy lehetőséget adni neki, most miért kellett felültetnem az egésszel na hát itt letiltottam, erre írt instagramon.. legrosszabb az egészben hogy egy épületbe fogunk járni tanulni fél év múlva

2017. szept. 20. 00:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
27%

az összes férfi ilyen.. ugyis ez lesz a vége :D

amugy csak ne reagálj rá, ilyen egyszerű

2017. szept. 20. 00:22
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, melyik épületbe fogtok járni tanulni, de jó lesz az, legalább megtanítják, hogy pl. a "kisebb" csak egy s-sel van.
2017. szept. 20. 00:30
 3/20 A kérdező kommentje:
Láttam, hogy aláhúzta, csak elfelejtettem kijavítani. Te is milyen kiSSebbségi komplexust kompenzálsz, hogy elgépelési hibákat keresel? LOL :D
2017. szept. 20. 00:32
 4/20 anonim ***** válasza:
66%
Ignoráld, ha bedurvul fenyegesd meg.
2017. szept. 20. 00:33
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem loser, lúzer. Nem vagy okosabb ha bedobsz egy két angol szót.

Hogy mitől vagy az? Az egész történettől. Részegen mész díszbu.iról díszbu.ira, aztán csodálkozol ha ez van.

2017. szept. 20. 00:40
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
5. Keresi a fene, csak kiszúrta a szemem egyből.
2017. szept. 20. 00:59
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg beteg.

Azt hiszi, van aki ezt a durungot magába engedi dugni?

2017. szept. 20. 01:43
 8/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem kellett volna hagynod magadat a buliban miközben be voltál k..rv.a, legalább megtanulod a leckét...
2017. szept. 20. 02:13
 9/20 anonim ***** válasza:
50%
Örülj bazzmeg, hogy írogat, mert hamarosan egy férfi nem fog írogatni neked, ugyanis az ilyen lányokat nagy ívben elkerüljük. Te még az illúzióban élsz, aztán amikor kipukkan a buborék, kiégve ott állsz majd úgy, hogy már a tekintetedből látjuk a múltad, és elkerülünk, mint egy rothadó tetemet.
2017. szept. 20. 07:14
 10/20 anonim ***** válasza:
59%

Ribizli vagy

Miért hagytad Neki?

2017. szept. 20. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!