Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam le ezt a losert? Nyáron smároltunk egy bulin, markolgatta a fenekem, feltett egy ilyen korlátra, fogdosta a mellem NEM VOLT SZEX SE PETTING, az utóbbihoz közel álltunk DE NEM TÖRTÉNT MEG.
Miért kell a kérdezőt szénné alázni, és leribizlizni? Volt egy félig-meddig egy éjszakás kalandja, ettől még nem lesz ku.va. Mi az, hogy viselje a következményeket? Miért zaklathatja őt ilyen jogon egy pasi?
Kérdező! Egyértelműen, határozottan add a tudomására, hogy hagyjon békén, kopjon le örökre. Ha megszólít, ne vegyél róla tudomást, sétálj el mellette. Előbb utóbb abba fogja hagyni, ha nem, szólj a szüleidnek, barátaidnak, esetleg rendőrségnek, bár nem hiszem, hogy ők bármit is tennének.
Nem tudom eldönteni, hogy a kérdés vagy a válaszok az idegesítőbbek, netán vicces az egész egy az egyben.
Segítenétek? :D
Az ilyen ragacsok nem értenek a szóból...
Én a múltkor úgy léptettem le egy hasonló piócát, hogy beégettem: azt mondtam hogy büdös a szája, ezért undorodom tőle...
Azóta sem láttam a nyomorultat.
WhatsApp?
Basszki, tiltsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!