Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy koptassam le ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy koptassam le ezt a losert? Nyáron smároltunk egy bulin, markolgatta a fenekem, feltett egy ilyen korlátra, fogdosta a mellem NEM VOLT SZEX SE PETTING, az utóbbihoz közel álltunk DE NEM TÖRTÉNT MEG.

Figyelt kérdés
Tudom hiba volt engedni stb. de nem gondoltam, hogy ennyire nyomulni fog, mondtam neki hogy ez csak egy nyári részeges kaland volt nem akarok többet, de lassan 1 hónapja írogat whatsappon kissebb nagyobb kihagyásokkal. Múltkor írta hogy ha nem fiúzni megyek a diszkóba ne rövidnadrágba meg haspólóba menjek le legközelebb WTF hát megáll az eszem ettől a nyomoréktól, és akkor tegnap megint ír, hogy miért nem lehet egy lehetőséget adni neki, most miért kellett felültetnem az egésszel na hát itt letiltottam, erre írt instagramon.. legrosszabb az egészben hogy egy épületbe fogunk járni tanulni fél év múlva

2017. szept. 20. 00:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%

9/13

Milyen durungot?

2017. szept. 20. 09:42
 12/20 anonim ***** válasza:
61%

Miért kell a kérdezőt szénné alázni, és leribizlizni? Volt egy félig-meddig egy éjszakás kalandja, ettől még nem lesz ku.va. Mi az, hogy viselje a következményeket? Miért zaklathatja őt ilyen jogon egy pasi?

Kérdező! Egyértelműen, határozottan add a tudomására, hogy hagyjon békén, kopjon le örökre. Ha megszólít, ne vegyél róla tudomást, sétálj el mellette. Előbb utóbb abba fogja hagyni, ha nem, szólj a szüleidnek, barátaidnak, esetleg rendőrségnek, bár nem hiszem, hogy ők bármit is tennének.

2017. szept. 20. 11:17
 13/20 anonim ***** válasza:
81%
mondd neki, hogy van valakid már.
2017. szept. 20. 13:52
 14/20 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudom eldönteni, hogy a kérdés vagy a válaszok az idegesítőbbek, netán vicces az egész egy az egyben.

Segítenétek? :D

2017. szept. 20. 14:04
 15/20 anonim ***** válasza:
36%
Férfi létemre mondom, hogy sok sikert a szende kis szűzkislány megtalálásához, akinek sosem ért még senki sem a fenekéhez és sosem csókolózott egy házibulin sem!!! nyomoroncok :D Tanácsolom nektek, hogy vonuljatok kolostorba már most. :D
2017. szept. 20. 16:25
 16/20 anonim ***** válasza:
12%
Ne azt éreztesd vele, hogy dühös vagy rá, hanem azt, hogy borzasztóan szánalmasnak tartod a vergődését. Kb. így: bocsi, nem kellesz. most akkor sírni fogsz?
2017. szept. 20. 17:30
 17/20 anonim ***** válasza:
15%
Megmondod neki hogy egy eselyt mar kapott, azt elszurta mert nem volt ferfi, tobb nincs.
2017. szept. 21. 11:25
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
Ne hagy magad taperolni részegen máskor! Ezt meg szintén töröltesd ki azzal az ogreval akikkel az előző hsz-eimet.
2017. szept. 21. 11:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Az ilyen ragacsok nem értenek a szóból...

Én a múltkor úgy léptettem le egy hasonló piócát, hogy beégettem: azt mondtam hogy büdös a szája, ezért undorodom tőle...

Azóta sem láttam a nyomorultat.

2017. szept. 27. 23:06
 20/20 anonim ***** válasza:

WhatsApp?

Basszki, tiltsd le.

2017. szept. 28. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!