Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy barátnöm akinek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnöm akinek a fiújával találkozgattunk miután összejöttek, nem volt semmi köztünk csak smároltunk hosszasan most mit tegyek elmogyam neki?

Figyelt kérdés
Aszt hiszem bejön a fiú nekem és én is tetszem neki de nem akarja otthagyni mer eddig minden fiù csak kihasználta
2016. dec. 29. 09:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ügyesen megcsináltátok ezt, nem úgy mint te a nyelvtan hátikat...

Hát kényszerből meg ne maradjon vele, mert akkor meg a későbbiekben lesz rossz, de ha rámhallgastz megfogod a fiút és otthagyjátok a barátnődet, miért? ha a barátja lennél ilyet akkor se tennél, ha ő lenne életed szerelme.. Nekem nincs 1 barátom sem, de én errpl így vélekedek, nem bírod azt megbecsülni, ami másnak mindenél többet érne.

17f

2016. dec. 29. 09:42
 2/12 A kérdező kommentje:
De ehez nem csak egy ember kell hogy megtörtényen ez a dolog egyikünk sem lükte el a másikat igy ebben nem csak én vagyok a hibás
2016. dec. 29. 09:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen. Nyugtatgasd a lelkiismereted,de ha valóban jó barátnője lennél,megse fordult volna a fejedben h lesmacizd a barátját. Az nem számít ki kezdeményezett,de te sem lökted el magadtól. Ezt mind nem sértésnek szántam. Csak hibás vagy. Ennyi. És az 1-nek igaza van,h sajnálatból nem kell h a bárátnőddel maradjon a fiú. Előbb kellet volna gondolkoznotok h mi lesz szegénnyel. Megcsináltátok a szart neki.
2016. dec. 29. 09:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Kérdező mint mondtam a fiú is hagyja őt ott :)
2016. dec. 29. 10:02
 5/12 A kérdező kommentje:
De nem akarja otthagyni mert az elözö fiúja miatt begyogyszerezte magàt a lány és összevágdosta magát majd 3 hètig bent volt a korházba és a srác nem akarja hogy miatta legyen bárkinek is baja
2016. dec. 29. 10:34
 6/12 anonim ***** válasza:
ugyesek vagytok... jezusom ez milyen habi duma mar h "ehhez nem csak egy ember kellet" ezzol se roszab se jobb nem lessz.. de b@.szod ha tudtad h ossze jottek akk miert kelet vele talalkozni? miert engedted h megcsokoljon..hat hagy ne mondjam de most elegge nagy ribizlinek gondollak a sracot meg egy alvilagi parasztnak de sebaj egymashoz valok vagytak.. aztan majd csaljatok egymast fuvel faval az menne nektek...a "baratnod" jobban jarna h szakitana azzal a fiuval vagy o vele..ja es csk h ne okoskodjak sajat pelda alapjan irtam ezt (mondjuk en maskepp tettem) egy csaj a haverom baratnoje meg akart csokolni en meg eltoltam.. h ugyan ne csinalja ezt hisz baratja van aki a legjobb haverom... aztan emondtam a haveromnek h mi tortent.. na ez baratsag.. szanalmas vagy a sraccal eggyut.. 19/F
2016. dec. 29. 10:40
 7/12 anonim ***** válasza:
hatos vagyok.. hat az meg mar a csaj baja ilyen hulye h ezt csinalja... az ilyen ember mar nem azert de elegge szanalmas egy hulladek...nincs semmi problema megoldo kepesege csak ez? viccek vagytok... gondolom hany evesek vagytok 14 tuti vagy meg annyi se... akkor is hagyja ott a csajt ha ezt csinalja...arrol mar tenyleg nem tehet a srac ha a csaj szanaszet vagdossa magat..o lessz ronda... aztan gondolom h a fiuk is miert hasznaltak ki.. mert i lehetet mert ilyen lelki gyenge...
2016. dec. 29. 10:46
 8/12 anonim ***** válasza:

K_csög kis r_banc vagy ez az igazság!!

Nagyon remélem hogy ha ezt megtudja szegény lány hogy ilyen r_banc barátnője van szembe köp és ott hagy a p_csába mert mást nem érdemelsz mint ahogy az a srác sem..és ne csodálkozz hogy kivan a lány és vágdossa magát ha nekem ilyen barátnőm lenne én is vágdosnám magam.. Nem vagyok Isten hívő de nagyon remélem hogy megver téged az Isten és azt is remélem hogy legyél fülig szerelmes egy fiúba de ő verje át azt a r_banc fejedet úgy hogy bele p_sztulj a fájdalomba és érezd hogy az a szegény lány mit érzett ekkor mikor ti ezt tettétek vele de még akkor se fogsz akkora fájdalmat érezni mint ő mert te csak egy fiút vesztesz el akit szeretsz de ő a fiút is es az állítólagos "barátnőjét" is és egy barát elvesztése (mondjuk te nem vagy az!!) sokkal fájdalmasabb mint ha egy olyan fiút veszít el akit szeretett habár nálad csak örülhet a lány hogy ilyen barátnőtöl szabadult meg mint amilyen te vagy..

2016. dec. 29. 10:59
 9/12 anonim ***** válasza:

igaza van az utolso kettonek... nekem is egy "baratnom" nyulta be a baratom.. amikor megtudtam nagyon haragudtam.. de aztan ra jottem h jobb is nekem igy.. kitudja h kivel csalt volna meg meg a srac.. aztan meg koszontem neki h benyulta es h felfedte elottem h o milyen "jo baratno" azota a srac jott egy parszor h "megbanta" meg a lany is "bekuljunk" ki.. de mondtam mind2 juknek h hagyjanak mar beken...modtam h menjenek aztan ba**ak meg egymast.. nekem csak jobb lett utanna...es most van egy baratom aki 100* jobb az elozonel.. es nincs r*b*nc baratnom.. dupla siker.. ok meg nem tom hol vannak nem is erdekel... szavl elegge nagy r_b_anc vagy segitek h felismert a fajtad ;)

16/l

2016. dec. 29. 11:08
 10/12 A kérdező kommentje:
😂😂😆 koszi az öszinte válaszokat
2016. dec. 29. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!