Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnöm akinek a fiújával találkozgattunk miután összejöttek, nem volt semmi köztünk csak smároltunk hosszasan most mit tegyek elmogyam neki?
Ügyesen megcsináltátok ezt, nem úgy mint te a nyelvtan hátikat...
Hát kényszerből meg ne maradjon vele, mert akkor meg a későbbiekben lesz rossz, de ha rámhallgastz megfogod a fiút és otthagyjátok a barátnődet, miért? ha a barátja lennél ilyet akkor se tennél, ha ő lenne életed szerelme.. Nekem nincs 1 barátom sem, de én errpl így vélekedek, nem bírod azt megbecsülni, ami másnak mindenél többet érne.
17f
K_csög kis r_banc vagy ez az igazság!!
Nagyon remélem hogy ha ezt megtudja szegény lány hogy ilyen r_banc barátnője van szembe köp és ott hagy a p_csába mert mást nem érdemelsz mint ahogy az a srác sem..és ne csodálkozz hogy kivan a lány és vágdossa magát ha nekem ilyen barátnőm lenne én is vágdosnám magam.. Nem vagyok Isten hívő de nagyon remélem hogy megver téged az Isten és azt is remélem hogy legyél fülig szerelmes egy fiúba de ő verje át azt a r_banc fejedet úgy hogy bele p_sztulj a fájdalomba és érezd hogy az a szegény lány mit érzett ekkor mikor ti ezt tettétek vele de még akkor se fogsz akkora fájdalmat érezni mint ő mert te csak egy fiút vesztesz el akit szeretsz de ő a fiút is es az állítólagos "barátnőjét" is és egy barát elvesztése (mondjuk te nem vagy az!!) sokkal fájdalmasabb mint ha egy olyan fiút veszít el akit szeretett habár nálad csak örülhet a lány hogy ilyen barátnőtöl szabadult meg mint amilyen te vagy..
igaza van az utolso kettonek... nekem is egy "baratnom" nyulta be a baratom.. amikor megtudtam nagyon haragudtam.. de aztan ra jottem h jobb is nekem igy.. kitudja h kivel csalt volna meg meg a srac.. aztan meg koszontem neki h benyulta es h felfedte elottem h o milyen "jo baratno" azota a srac jott egy parszor h "megbanta" meg a lany is "bekuljunk" ki.. de mondtam mind2 juknek h hagyjanak mar beken...modtam h menjenek aztan ba**ak meg egymast.. nekem csak jobb lett utanna...es most van egy baratom aki 100* jobb az elozonel.. es nincs r*b*nc baratnom.. dupla siker.. ok meg nem tom hol vannak nem is erdekel... szavl elegge nagy r_b_anc vagy segitek h felismert a fajtad ;)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!