Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiatalabb szőrös fiúk ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb szőrös fiúk ti miért nem borotváljátok az intimszőrzetet?

Figyelt kérdés
Elég ritkán látni ilyet. Aki nem úszik az árral és nem csupasz az milyen okból hagyja szőrösen?
2021. nov. 17. 23:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egyáltalán nem jön be a teljesen csupasz. De uszodában is ahogy látom, sok fiatalnak van ott szőr
2021. nov. 17. 23:56
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Sokkal kenyelmesebb szamomra rovidebbre nyirt szorrel mint csupaszon.
2021. nov. 18. 00:15
 3/18 anonim ***** válasza:
62%
Attól függ mennyire szőrös. Ha pár milis fazon szerintem rendben van. A nagy dzsungel szimplán igénytelenség mind férfi mind női oldalról. Etikai és higiéniás szempontból egyaránt.
2021. nov. 18. 00:23
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azért szőrösödöm, de intim részen nem bírom, mindig levágom, hónalj ugyan ez, mindenhol máshol meg rövidebbre szoktam vágni kb 6osra 1-2 havonta
2021. nov. 18. 00:47
 5/18 anonim ***** válasza:
61%
Sosem borotválkoztam sehol az arcomon kívül, volt hogy évi 15-20 partnerem volt, és soha senki nem mondta hogy zavarja, sőt. Totál idiótának tartom azokat akik ezzel szívatják magukat, amikor a lányokat nem zavarja. Amikor felvetettem a borotválást, heves tiltakozást váltott ki az ötlet.
2021. nov. 18. 01:27
 6/18 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon nagyon zavarna, ha a férjem megválna bármelyik szőrzetétől, az is, ha rövidebbre vágná. Nekem a férfi legyen szőrös, nem meztelencsiga.
2021. nov. 18. 02:36
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
Nekem kenyelmesebb igy hogy csak a hajlatnal szortelenitek az intim reszen. Uszodaban es kondiban is ugy latom hogy a szoros ujra egyre gyakoribb.
2021. nov. 18. 07:33
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
Nekem szőrös, de rövidre nyírt. Nem bírom elviselni a borotválást, irritálja a bőröm. Meg a has mellkas tajekon is van szőr illetve lábon is eléggé furcsa lenne egy csupasz folt ott közepén.
2021. nov. 18. 07:45
 9/18 anonim ***** válasza:
62%

"Etikai és higiéniás szempontból"

Ezt fejtsd ki légyszi bővebben,főleg az etikai részét!

2021. nov. 18. 08:00
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
Nekem szőrös, és a felsőtestem is. Egyedül a hónaljam borotválom és szintén a szőrös pasik jönnek be
2021. nov. 18. 09:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!