Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A roma srácok mindig borotválják a farkuk körül? Nem hagyják meg bundásan?
Figyelt kérdés
Voltam eddig 4 roma sráccal és kondiban láttam pár roma srácot meztelenül és kivétel nélkül mindegyiknek csupasz volt :(
A roma srácoknál nem jellemző, hogy jó szőrös ott lent a dolog?
2020. szept. 2. 09:29
2/10 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy nincs ilyen szabály, de a nem roma srácok körében jellemzőbb a szőrös farok.
2020. szept. 2. 09:33
3/10 anonim válasza:
Én akinek láttam (csak láttam). mindnek szőrös volt.
4/10 anonim válasza:
Én 3 romát dugtam. 2 borotvált volt 1nek nem. Igaz passzívak voltak. Szerintem ezért volt borotvált.
6/10 anonim válasza:
Van akinek ilyen, van akinek olyan a romáknál is.
8/10 anonim válasza:
#7 ne húzd ki a rasszista kártyát, egy abszolút ártalmatlan kérdésnél
10/10 anonim válasza:
Én mindig borotválom általában heti 2x is nem szeretem ha szőrös
20 éves cigány fiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!